contingut promocionat
logo aquos

 

 

Aquos, excel·lència en manteniment de piscines

Fa més de 30 anys que proveeix de serveis integrals per la piscina sota el criteri ecològic més gran

Necessiteu manteniment professional i fiable per a la vostra piscina? Productes i eines de qualitat a preu més que raonable? Potser canviar de sistema i passar-vos a la cloració salina?

El grup Aquos és una empresa de Sant Cugat especialitzada en el manteniment integral de piscines i venda de productes per a empreses, comunitats i particulars. També són especialistes en restauració i reparacions de piscines.

Una altra branca de la seva activitat diària és la detecció de fuites d’aigua a canaleres, a tubs o al mateix vas de la piscina.  Aquos fa més de 30 anys que proveeix de serveis integrals per la piscina sota el criteri ecològic més gran.

Té una alta capacitat d’assessorament i per trobar el millor sistema per a una correcta regulació de l’aigua. Amb Aquos s’ha acabat l’aigua blanca o verda a la piscina.

Qui forma el grup Aquos?

Formada per 4 empreses, Feldmann Piscines, Fugas Barcelona, Boreal Piscines i Aigua Confort, des de 1992 és un referent en la contractació de serveis i venda de productes per a piscines.

Tots els serveis són proveïts per personal propi amb el coneixement i experiència necessaris per garantir l’èxit de les seves intervencions.

Amb el format “tot inclòs” dins el seu contracte de manteniment, fan més de 350 manteniments setmanals de piscines.

Els serveis destacats

Els serveis principals que ofereix:

  • Cloració salina
  • Neteja i manteniment de piscines
  • Instal·lacions i reparacions
  • Venda de productes químics
  • Venda d’utensilis i recanvis
  • Detecció de fugues d’aigua
  • Entrega productes químics a domicili
  • Manteniments mensuals amb tot inclòs

I si contracteu el manteniment anual de la vostra piscina, gaudireu gratis de la revisió professional de la vostra instal·lació i d’un mes de manteniment.

Si esteu cercant una empresa fiable i confiable de manteniment per a la vostra piscina, contacteu amb Aquos! Per telèfon al 93 675 17 03, 699 476 046, e-mail,  admin@grupoaquos.com o web grupoaquos.com.

Grup Aquos està especialitzada en el manteniment de piscines. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem