contingut promocionat

 

 

AQ Acentor

 

Ara pots veure com són els pisos de luxe de Can Trabal

La jornada de portes obertes se celebrarà aquest dissabte, 6 d'abril, d'11 a 19 h

Si estàs buscant un pis d'alt standing a Sant Cugat, ara tens l'oportunitat de visitar un dels pisos de luxe de Can Trabal a la jornada de portes obertes d'AQ Acentor.  La jornada se celebrarà aquest dissabte, 6 d'abril, d'11 a 19 h. A més, i si fas la reserva d'un dels pisos durant la sessió, comptaràs amb condicions especials. Si vols assistir a aquesta jornada, només hauràs de confirmar assistència aquí.

 

B. AQ Acentor

 

A la promoció Residencial Can Trabal Golf s'ubiquen un conjunt exclusiu de 39 vivendes, i estan repartides en comunitats independents de 3 veïns. Els pisos de 4 i 5 dormitoris, més 1 dormitori addicional de servei, disposen de quatre banys, un lavabo i acabats exclusius. A més, cada pis té un total de 2 places de pàrquing tipus box i un tercer box addicional, el que garanteix la màxima seguretat.

 

Més detalls sobre l'habitatge

 

Captura de pantalla 2019 04 03 a las 9.39.27

El conjunt de cases s'ubiquen al barri de Can Trabal FOTO: Cedida

 

Tots els habitatges estan dotats de grans i lluminoses terrasses amb vistes sobre la serra de Collserola i amb una superfície de 44m2 a 63m2. Pel que fa a les plantes baixes tenen a més a més un ampli jardí privat i els àtics s'han construït amb un impressionant solàrium a la coberta.

A més, el conjunt residencial disposa de zones comunes exclusives amb una cuidada piscina i una zona de fitness independent per a cada comunitat de tres veïns. Entre els acabats dels immobles cal destacar el cuidat disseny i l'alta qualitat dels acabats de luxe de les cases, així com les seves zones comunitàries i la urbanització interior.

 

La sala d'estar destaca per la seva amplitud i lluminositat FOTO: Cedida

La sala d'estar destaca per la seva amplitud i lluminositat FOTO: Cedida

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem