contingut promocionat

 

 

logo policlínic torreblanca

 

Ara tens 300 € de descompte per al tractament d'ortodòncia invisible

Policlínic Torreblanca organitza divendres 20 de març una jornada de portes obertes perquè coneguis i et beneficiïs del nou tractament d'ortodòncia invisible

Gaudir d’un somriure de pel·lícula a vegades és difícil, però actualment tenim a l’abast alta tecnologia que millora i beneficia la nostra salut per la infinitat de tractaments dentals que existeixen i que milloren la nostra salut bucodental. Quan pensem en ortodòncia, sovint pensem en brackets que són molt visibles i fan marques i ferides a les genives, però hi ha una alternativa immillorable. Per explicar-la, la clínica dental del Policlínic Torreblanca organitza una jornada de portes obertes el pròxim divendres 20 de març per a totes les persones que estiguin interessades en el tractament d’ortodòncia invisible que actualment està tenint molt bona acceptació i notorietat. La clínica dental de Policlínic Torreblanca mostrarà, a cada persona individualment, l'innovador sistema d'Aling Technology per alinear les dents de manera còmoda i, el més important, de manera invisible, amb Invisaling®

 

Policlínic B

 

La Dra. E. Pérez atendrà de manera personalitzada als assistents a la clínica dental del Policlínic Torreblanca que, a més, gaudiran de:

  • Descompte de 300 € per l’inici del tractament.
  • Emblanquiment dental LED en finalitzar el tractament i valorat en 100 €
  • Escàner 3D gratuït per fer una simulació amb el resultat final del tractament i que està valorat en 200 €.

La Dra. Enriqueta Pérez compta amb la qualificació de Diamond Provider per tractar el número més gran de casos d’Invisalign® a Espanya garantint el preu més competitiu.

Aquest tractament és vàlid per nens, adults i adolescents i es tracta d'unes fundes extraïbles invisibles fetes a mida per alinear les dents. Amb Invisalign® tot són tots avantatges, ja que es tracta d'un sistema higiènic amb el qual es pot menjar, netejar les dents i després col·locar els Invisaling®. Aquest no és un tractament dolorós, ni tampoc fa llagues, ni irritacions, i a més, és de curta durada.

Per a més informació, consulta el web de Policlínic Torreblanca. Pots fer la reserva gratuïta al 93 515 39 99, per WhatsApp: 699 619 049 o enviant un correu electrònic a info@grup-policlinic.com. Les places són limitades.

 

 
Comentaris

Destaquem