Arran Sant Cugat concedeix el premi botifler de l'any als FGC

Després de les votacions, els FGC han estat seleccionats com a Botifler de l'any per part d'Arran, arrel de la polèmica per la demanda de 26.000 euros i 7 anys d'FGC a les dones de la vaga feminista

Arran Sant Cugat ha concedit el premi Botifler de l'any, que organitza la mateixa entitat, als FGC, per "masclistes", després que reclamin 26.000 euros i 7 anys de presó per a les dones santcugatenques que van aturar el servei de tren durant la Vaga General Feminista del 8 de març del 2018. Així, els FGC han quedat per davant de Susanna Pellicer, tinent d'alcaldia de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge; Ignacio Garriga, membre de VOX; i el PDeCAT.

Pellicer estava nominada per unes declaracions sobre habitatge, en les quals instava als santcugatencs que no poden fer front als preus de l'habitatge a Sant Cugat, a buscar alternatives en altres municipis, com Rubí o Cerdanyola. El PDeCAT, per "no fer front als seus casos de corrupció i pels canvis d'identitat". I Ignacio Garriga per representar un "partit feixista", i pels seus discursos "homòfobs, racistes, masclistes i franquistes".

Les votacions populars han estat online i hi ha participat unes 200 persones. Els resultats han estat molt ajustats entre Garriga i els FGC, però finalment han guanyat els Ferrocarrils amb el 55% dels vots. Garriga ja havia estat nominat en altres edicions, i Arran ha decidit concedir-li un Premi de Consolació. D'altra banda, l'entitat va entregar un premi de Botifler de l'any honorífic a Pablo Llarena, coincidint amb l'inici del judici contra l'1-O.

 
Comentaris

Destaquem