contingut promocionat
Pou d'Art

 

Arrenca el Concurs de Postals de Nadal del TOT

Els dibuixos guanyadors il·lustraran la portada del TOT Sant Cugat

El TOT Sant Cugat organitza enguany la 8a edició del Concurs de Postals de Nadal per felicitar les festes als santcugatencs i santcugatenques amb una nadala ben original. Un concurs, patrocinat per Pou d'Art, adreçat als alumnes de tercer de primària, participin com a escola o de manera individual.

Un any més, el concurs compta amb dos temes. D'una banda, "Un Nadal a Sant Cugat", i de l'altra, "Els Reis d'Orient a Sant Cugat". El jurat, format per membres del TOT Sant Cugat i per un artista local convidat, valorarà positivament aquelles obres en les quals surtin elements típics de Sant Cugat i tradicionals catalans.

Com participar

La tècnica del dibuix és lliure, i cada participant només podrà presentar una única obra original i inèdita. El format del dibuix ha de tenir les dimensions de la portada del TOT (158 mm ample x 170 mm alt).

Les obres es poden presentar, fins al dilluns, 9 de desembre, en format original, i amb el nom, cognoms, edat i curs de l'autor al darrere. S'han de lliurar dins d'un sobre a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, número 42.

Premis

L'obra guanyadora de la temàtica de Nadal serà la portada del TOT Sant Cugat del dia 20 de desembre, i l'obra guanyadora de la temàtica de Reis il·lustrarà la Carta als Reis que es publicarà al TOT del dia 27 de desembre, a més de ser portada del TOT del 3 de gener. A més, les dues obres guanyadores rebran un regal per gentilesa del centre d'art Pou d'Art.

A més, tots els dibuixos presentats, amb els noms dels seus autors, apareixeran publicats a la web del TOT i notícia en format paper.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem