Arrenca el període de preinscripció escolar 2015-2016

El termini de presentació finalitzarà el pròxim dimarts 17 de març, tal com ha fixat per aquest any el Departament d'Ensenyament

Aquest dimarts, 10 de març, arrenca el termini de presentació de sol·licituds per a la preinscripció 2015-2016 en els centres escolars públics i concertats de Sant Cugat. El termini de presentació finalitzarà el pròxim dimarts 17 de març, tal com ha fixat per aquest any el Departament d'Ensenyament de la Generalitat. La inscripció als centres escolars privats es fa durant tot l'any lectiu.

Com és habitual, es mantenen els mateixos criteris generals pel que fa a l'admissió d'alumnes i els barems aplicats en el darrer curs, és a dir, prioritat per aquelles famílies que ja tenen un germà dins del centre, pare o mare exalumne, a més de la puntuació per zona, per famílies nombroses o monoparentals o malalties cròniques, entre altres.

Terminis de preinscipció

El departament també ha emès la resta del calendari en matèria de preinscipcions a Catalunya. En aquest sentit, i a banda de la preinscripció del segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria a partir del mes de maig el procés continua amb:

  • del 12 al 19 de maig: batxillerat, cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny (inscripció a la prova d'accés de l'11 al 23 de març)
  • del 19 al 29 de maig: programes de formació i inserció
  • del 26 de maig al 3 de juny: cicles formatius de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny (inscripció a la prova d'accés de l'11 al 23 de març)
  • del 12 al 20 de maig: primer període ensenyaments esportius

Suport de l'OME

Durant aquest període de preinscripció, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), situada a l'ajuntament, atendrà visites i consultes sense necessitat de cita prèvia. El servei estarà obert fins al pròxim 27 de març, de dimarts a divendres, de les 10.00 a les 14.00 hores, i els dimecres a la tarda, de les 16.30 a les 18.45 hores.

 
Comentaris

Destaquem