Arrenca el termini de propostes per al pressupost de lliure disposició de la Floresta

Es disposa de 100.000 euros per desenvolupar iniciatives en benefici del barri decidides pels veïns i veïnes

Arrenca el termini per presentar propostes per als projectes que s'executaran amb el pressupost de lliure disposició del Consell de barri de la Floresta. Així s'ha anunciat aquest 11 de desembre durant la celebració del Consell de Barri, explicant que enguany ha augmentat la dotació econòmica fins als 100.000 euros. D'aquests, 89.000 euros es destinaran a inversió (projectes que romandran en el temps), i 8.000 euros a despesa ordinària (projectes no tangibles que finalitzen un cop feta l'activitat), i 3.000 euros destinats al projecte que sorgeixi del Consell d'infants del barri.

 

Les propostes les poden presentar tant persones a títol individual, com col·lectius, com les comissions de treball que integren el Consell de barri, sent projectes d'interès general per a la Floresta. Projectes de fins a 20.000 euros en el cas d'inversió, i de fins a 4.000 euros en els de despesa ordinària. La presentació es pot fer per internet, mitjançant la pàgina web del Consell de barri, o presencialment al Centre Sociosanitari.

El termini per presentar les propostes finalitzarà el 20 de gener. Posteriorment, al mes de febrer se celebrarà un Consell de barri extraordinari per presentar les propostes per part dels proposants, i el 6 de febrer es tancarà la validació tècnica de les propostes.

De l'11 de febrer al 10 de març es farà una campanya comunicativa per explicar les propostes finals, que es votaran entre l'11 i el 17 de març de 2019.

 
Comentaris

Destaquem