Arrenca la campanya 'Un nen, una joguina'

La campanya tindrà lloc del 27 desembre al 2 de gener a Sant Cugat

Amb el Nadal arriba una de les campanyes de recollida solidàries més tradicionals de Sant Cugat, l'Un nen, una joguina, que organitzen els Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià. Enguany la recollida es farà des del dimarts 27 de desembre fins al dilluns 2 de gener.

Ja fa més de 20 anys que a Sant Cugat se celebra la campanya de recollida solidària de joguines 'Un nen, una joguina'. L'objectiu és ajudar a les famílies que no poden comprar joguines als seus fills, per a que els Reis també arribin a les seves llars.

Un any més, diferents establiments col·laboren amb la campanya, com són La Festa, Arpali, Eureka Kids, Cistelleria Auladell, papereria Planas, Paideia, CLL, Els Tres Reis i el Pati dels Llibres.  En aquests es pot comprar una joguina que serà llirada a la Parròquia. A més, també es poden portar les joguines directament a la parròquia.

Tots les joguines recollides es destinaran als nens de families necessitades. Els únics requisits a complir són l'edat dels nens a qui va dirigit (0-13 anys) i que no siguin joguines bèl·liques ni sexistes.

 
Comentaris

Destaquem