contingut promocionat

 

Logo Hípica Can Camps

Arriba el primer Concurs de Doma Clàssica de la temporada

Per participar-hi, cal fer una inscripció prèvia

El diumenge 10 de febrer, el centre d'hípica Can Camps celebrarà el primer concurs social de doma clàssica de la temporada.

Per participar-hi i per tenir més informació, només heu de trucar al centre al 627 663 549 o omplir el formulari de contacte de la seva pàgina web.

Què és la doma clàssica?

Aquesta disciplina esportiva és considerada esport olímpic i consisteix en la realització de moviments de gran dificultat en harmonia entre els genets i els cavalls. Encara que aquests moviments són naturals per als animals, la seva realització requereix un dur entrenament on el cavall i el genet s'han de preparar per aconseguir una execució perfecta.

Per proclamar a la parella guanyadora, en equip de jutges valoren finalment els moviments que han fet dins la pista de 20x60 metres. El cavall i genet que obtenen una nota més alta són nomenats guanyadors del concurs.

Hípica Can Camps, una nova etapa des de 2018

El centre ubicat a Sant Quirze, a mig camí de Can Barata i Bellaterra, ha passat a estar gestionat per un nou equip de professionals des de l'any passat. Si vols saber com arribar, fes clic aquí.

 
Comentaris

Destaquem