Arriba la 41a Festa de Tardor amb un to reivindicatiu i d'autohomenatge

La celebració de la festa de tardor tindrà lloc el cap de setmana del 22 i 23 d'octubre

Sota el lema '40 anys cantant les quaranta', la 41 edició de la Festa Tardor tindrà lloc el pròxim cap de setmana del 22 i 23 d'octubre.

Una cita que, tal com ha destacat el membre de la comissió de la Festa Tardor Manel Sánchez "és una finestra oberta al poble". I és que la Festa de Tardor  involucra a més d'un centenar d'entitats i associacions del municipi que es donen a conèixer a través de diverses activitats durant tot el cap de setmana.

Així, la 41a edició d'aquesta celebració donarà el tret de sortida el pròxim dissabte 22 d'octubre amb una jornada, en la qual, la Coordinadora d'entremesos farà del dia una petita Festa Major.  I és que les entitats de cultura popular del poble oferiran diverses actuacions, que finalitzaran amb el correfoc dels Diables i diablons amb una colla convidada, un sopar i un concert de música folk. 

A més, la Coordinadora d'entitats esportives ha organitzat una gimcana per tot el municipi.

Diumenge tindrà lloc la fira d'entitats, als voltants de la zona del Monestir. Durant la jornada se celebraran diverses activitats com el Superdictat que organitza Plataforma per la llengua, la presentació del llibre 'Muriel Casals, la revolució dels somriures' que oferiran Òmnium Cultura i l'ANC i la cursa d'orientació que organitza el Senglar Orientació.

Ja a les 12.30 h tindrà lloc la lectura del manifest. Un manifesta que tal com ha avançat el director de l'Ateneu, Toni Ramon "el manifest ve a ser un reconeixement d'aquests 40 anys i una reivindicació en aquest cas del teixit associatiu. És una auto reivindicació i fer una mica de memòria de la feina a fer. És una mica, aquí està el teixit associatiu i en aquesta festa es presenta ".

Activitats paral·leles

A banda de la celebració de la Festa de Tardor, enguany, i per celebrar els 40 anys de la cita, s'han organitzat tres actes més.

El primer tindrà lloc aquest dimarts 18 d'octubre a la Casa de Cultura a partir de les 19.00 h del vespre, quan s'inaugurarà una exposició amb tots els cartells de les festes dels 40 anys. L'exposició estarà fins a finals d'octubre.

A més, també s'editarà un llibre i es renovarà la placa commemorativa de la Festa de tardor, que està als jardins de la Festa de Tardor.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem