Arriba la Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat!

El grup Port Bo portarà a Sant Cugat les havaneres de Palafrugell. L'acte està patrocinat per Organ i Sorea

El TOT Sant Cugat organitzarà per primer cop la Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat. Aquest esdeveniment omplirà la plaça de Barcelona d'aquesta música d'origen cubà el pròxim 7 de juny de 2019.

La primera Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat posarà a dalt de l'escenari als Port Bo, el famós grup de Calella de Palafrugell. Abans de la seva actuació, però, els santcugatencs Els Nois de l'Eixida obriran la cantada a les 21 hores. Per a finalitzar la cantada, tots aquells que hi vagin podran gaudir de forma gratuïta del mític rom cremat tan habitual de les havaneres.

 

La primera Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat, patrocinada per Organ i Sorea, aspira a convertir aquesta trobada en un acte essencial de la nostra ciutat.

Els Port Bo, un referent de les havaneres

El grup Port Bo va néixer el 1966 a Calella de Palafrugell amb motiu de la presentació del llibre: "Calella de Palafrugell i les havaneres". Des d'aquest moment, el grup no deixa de créixer arribant a actuar a llocs com al Palau de la Música Catalana, Tòquio, Alep i la Universitat d'Ankara (Turquia).

 

Actualment el grup el formen Josep Nadal (tenor), Irineo Ferrer (baríton) i Carles Casanovas (veu baixa, guitarra i direcció musical).

 
Comentaris

Destaquem