Arriba la Festa de l'Arbre de Valldoreix

Enguany, ja és la quarta edició d'aquesta activitat

L'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix celebren, aquest diumenge, 5 de març, la Festa de l'Arbre amb la col·laboració de l'EMD de Valldoreix i Valldoreix Espais Naturals.

L'activitat començarà a partir de les 10.30 al número 13 del passeig del Nard. Mitja hora després, a les 11, començarà la plantació de dos freixes (fraxinus excelsior) al Jardí de la Riera del Nonell.

Més tard, a les 12 hores, es farà un pica pica de pa amb tomàquet, embotits i begudes. Amb l'objectiu d'amenitzar l'acte, el cor popular Cantem les 40 farà una actuació.

Antigament, als anys 50, la Festa de l'Arbre es feia a les escoles i és per això que l'Associació va voler recuperar aquesta cita fa quatre anys.

18 arbres plantats

Fins ara, els Veïns i Veïnes de l'Associació han plantat un total de 18 arbres a Valldoreix, 4 amèlies al carrer Sant Eduard i 14 populus alba chops al camí del passeig de Valldoreix.  

Per poder plantar aquests arbres, l'Associació es posa d'acord amb l'Ajuntament de Valldoreix i aquest és l'encarregat de fer els forats per poder plantar els arbres nous. D'altra banda, juntament amb els assessors, també són els qui els recomanen segons la zona on vulguin plantar, un tipus d'arbre o altre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem