Arriba la primera setmana d'abril plena de cultura

Les diferents activitats per gaudir d'aquests dies a la ciutat

Arriba una nova setmana a Sant Cugat i, amb ella, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Cultura i més

Hi haurà una sessió de Toastmasters a la Casa de Cultura per practicar presentacions públiques i discursos FOTO: Arxiu

La primera setmana d'abril comença amb cinema. The Beatles: Eight Days a Week serà la sessió de cinema temàtic que acollirà Cinesa Sant Cugat a partir de les 20 hores.

D'altra banda, hi haurà una sessió de Toastmasters a la Casa de Cultura mentre que a la llibreria Alexandria es farà un club de lectura amb Una suerte pequeña.

Ja per a dimecres, 5 d'abril, "1848: La gran onada democràtica europea" serà la conferència que acollirà el Xalet Negre a partir de les 18 hores mentre que a l'Escola Municipal i Conservatori de Música Victòria dels Àngels hi haurà una Mostra de composició del Conservatori "Inspirant-se en Granados"

Conferències i més

Imatge de la pel·lícula 'l'Économie du couple' FOTO: Cedida

Per acabar la setmana, no pot faltar la cultura amb l'exposició "30è aniversari de la Unió Esportiva Sant Cugat" a la Casa de Cultura i la conferència "Forats negres i ones gravitatòries: la foscor sonora de l'univers" al Museu del Monestir.

D'altra banda, Cinesa Sant Cugat acollirà una sessió de cinema d'autor amb L'Économie du couple (Después de nosotros) a partir de les 17 hores.

Ja per a la nit, podreu gaudir del concert Gessamí Boada & K Quimi Saigi a partir de les 21 hores al MUT.

 
Comentaris

Destaquem