Arriba la segona edició de l'Escola d'Hivern de Cal Temerari

L'activitat, que inclou tres tallers, se celebrarà el dissabte, 24 de febrer, a partir de les 9 hores a Cal Temerari

Aquest dissabte, 24 de febrer, se celebra la segona edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política que organitza Cal Temerari. En l'edició d'enguany, l'activitat estarà centrada en la formació personal dels i les participants a través de 3 tallers dinàmics i participatius, dels quals cada participant en podrà escollir dos, un al matí i un altre a la tarda. 

L'activitat és un espai de trobada que reuneix als moviments i activistes socials de la ciutat. Està oberta per a totes les persones que tinguin interès a aprendre i debatre sobre les temàtiques que s'hi desenvolupen. Els tres tallers tindran una durada de 3 hores i cadascun abordarà una temàtica diferent: 

  • Comunicació política, oratòria i discurs: comunicació oral i verbal en diversos contextos. Es treballaran algunes de les eines que es poden fer servir per a millorar tant la forma com el contingut dels discursos.

  • Gestió i producció cultural: planificació i coordinació de qualsevol acte públic. 

  • Disseny i producció visual: es treballaran, tant en termes teòrics com pràctics, les eines principals per elaborar continguts gràfics. 

La jornada començarà a les 9 hores del matí amb un esmorzar. El primer taller tindrà lloc a les 10 hores i el segon a les 15 hores. Entremig d'ambdós tallers es realitzarà un dinar de germanor. Les inscripcions es poden formalitzar fins al dia 23 de febrer a través del següent formulari. El preu és de 8 € i inclou tant l'esmorzar com el dinar. 

 
Comentaris

Destaquem