Arriba un nou concert solidari al Cafè Belgrado

El concert comptarà amb una demostració en directe del funcionament del 'Brain Polyphony', que transforma les emocions en sons

El Cafè Belgrado de Sant Cugat acollirà aquest diumenge 26 de novembre a la tarda un concert solidari per recaptar fons pel Brain Polyphony. Es tracta d'un projecte de recerca biomèdica que persegueix desenvolupar un sistema de comunicació alternativa per les persones amb paràlisi cerebral, basat en la lectura d'ones del cervell.

A partir de les 18.30 de la tarda, es farà una demostració de les possibilitats del sistema Brain Polyphony, a través de la 'sonorització' de l'activitat cerebral d'una persona amb paràlisi cerebral. Tot seguit, a les 8 del vespre hi haurà un concert de From Lost to the River. També hi haurà un concurs per deixar provar a un dels assistents el funcionament del Brain Polyphony

El sistema Brain Polyphony l'estan desenvolupant investigadors del Centre de Regulació Genòmica (CRG), Starlab i el grup Barcelona Research Art & Creation (BRAC) de la Universitat de Barcelona, en un projecte liderat per la Dra. Mara Dierssen. 

Aquest és el darrer dels 4 esdeveniments solidaris que ha organitzat el Cafè Belgrado al llarg de l'any. El preu serà de 5 euros per a menors de fins a 16 anys; de 10 euros amb entrada anticipada i de 12 a taquilla.

 
Comentaris

Destaquem