Així arribaran els Reis Mags d'Orient aquest Nadal a Sant Cugat

A més, els infants podran acostar-se als Campaments Reials per portar les seves cartes i desitjos als Reis Mags

Sant Cugat tornarà a comptar amb la Cavalcada de Reis, el dimecres 5 de gener a les 18 hores, després de no poder-se celebrar la darrera edició a causa la Covid-19, una cavalcada organitzada pels Amics dels Veterans de la penya Regalèssia i per l'Ajuntament. A diferència d'altres anys, aquest 2022 els Reis Mags arribaran a la plaça d'Octavià i no ho faran amb helicòpter, per motius de seguretat i d'emergència climàtica.

Més info: Tot el que has de saber de Nadal a Sant Cugat

El recorregut d'aquesta cavalcada serà diferent del d'altres anys, i és que amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, les carrosses passaran pels carrers amples del municipi. A més, s'habilitarà un tram per persones amb el Trastorn de l'espectre de l'Autisme, on l'ambient serà més calmat.

Una altra de les novetats d'enguany és que l'Ajuntament ha repartit 8.400 retallables de fanalets als infants de Sant Cugat, entre 3 i 9 anys, perquè puguin portar-los durant la cavalcada i il·luminar el pas de les carrosses. No obstant això, no hi haurà el concurs de carrosses, tot i que s'anima les entitats a decorar-les seguint el fil argumental de la cavalcada.

Finalment, i com cada any, el municipi tornarà a ser escenari dels Campaments Reials, que tindran local al Claustre del Monestir el 3 i 4 de gener, perquè els infants puguin portar les seves cartes als Reis Mags. Tanmateix, caldrà demanar cita per evitar llargues cues i garantir l'èxit d'acollir tothom.

Cavalcada també en els barris

Sant Cugat no serà l'únic que es tornarà a retrobar amb la Cavalcada, i és que tant Mira-sol, Les Planes com La Floresta tindran la seva particular Cavalcada de Reis. Amb això, els Reis Mags arribaran a Mira-sol a la plaça de l'estació, a les 18 hores, i arribaran al Casal de Mira-sol.

En el cas de La Floresta, i com ja és habitual, Ses Majestats arribaran en tren a les 17 hores, mentre que el Casino tornarà a ser escenari del Campament Reial. Finalment, els Reis Mags arribaran a Les Planes a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau i es consolida l'entrega de cartes als Reis d'Orient al Casal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem