contingut promocionat
logo Jack Beds blanc

 

 

Arrufat, CEO de Jack Beds: "Tenim un servei cinc estrelles valorat pels nostres clients"

El TOT Sant Cugat entrevista a Alejandro Arrufat, CEO de Jack Beds per parlar del seus serveis i els seus nous productes

Com és el servei que ofereixen les botigues Jack Beds?
A Jack Beds oferim un servei d'asessorament personalitzat als nostres clients. A partir de les seves necessitats i les seves sensacions els ajudem a escollir el millor matalàs per a ells i els garantim la seva satisfacció amb els nostres productes amb els 100 dies de prova que oferim. Els nostres clients a les botigues fan la seva comanda personalitzada pel nostre servei on demand, ja que produïm els nostres matalassos a demanda pels nostres clients.

Com és aquest assessorament personalitzat?
L'experiència del tracte personalitzat, el servei on demand i l'atenció a tots els detalls tant en l'assessorament inicial, el transport i instal·lació dels nostres productes és el que ens fa diferents i tot això avalat pels nostres clients. Poques empreses poden dir que tenen 5 estrelles a Google com nosaltres després de 4 anys. El client sempre està com la prioritat en el nostre treball, també en el disseny del producte, ja que oferim un producte que relació qualitat preu és inigualable. Els nostres clients saben que compren el millor producte a un bon preu, amb descomptes honestos i transparents. És per això que no podem competir amb empreses que fan descomptes del 60% o 70% perquè els descomptes que fem són reals.

“El client sempre és la prioritat, també en el disseny del producte, que relació qualitat-preu és inigualable”

La innovació en nous productes és un altre dels pilars de Jack Beds...
Hem incorporat diferents novetats d'acord amb les necessitats que hem anat detectant dels nostres clients. Entre ells, el Jack Sport, ideal per la recuperació muscular, el Jack Life, si busques una experiència diferent i que t'ajudi a regular els diferents punts de pressió durant el teu descans i el nou New Coco, una versió millorada del nostre Jack Coco, un dels millors matalassos que tenim. Però, malgrat que seguim innovant sempre mantenim el nostre millor matalàs i més venut: el Jack One Air, un matalàs que té tots els requisits per al millor descans.

Un cop comprat el producte, quin servei postvenda oferiu?
Un cop has comprat el producte i ja està fabricat, el nostre equip de logística es posa en contacte amb tu per concertar un horari per poder venir a portar-te el producte i, en cas que sigui necessari, muntar-lo. T'avisem una hora abans de venir per comprovar que pots rebre el matalàs i ens enduem l'estructura antiga si és necessari. Tot a cost 0. El nostre servei de transport i muntatge és gratuït. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem