ASDI celebra el 37è sopar solidari refermant compromís amb la societat

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) treballa per millorar la vida de les persones amb aquestes condicions

Més de 150 persones van participar al 37è sopar solidari de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics, celebrat aquest 7 d'abril a l'Hotel Qgat de Sant Cugat. La Catalònia Fundació Creactiva, que des de fa uns mesos col·labora amb ASDI, va participar per primera en una cita que té com a objectiu recaptar fons i fer divulgació sobre les persones amb diferents capacitats. ASDI és una associació sense ànim de lucre, creada l'any 1981, amb la finalitat de donar resposta a les diferents necessitats d'aquest col·lectiu.

Enric Tomàs, president d’ASDI, va afirmar que l'objectiu de l'entitat, després de 40 anys d’existència, continua sent treballar per millorar la qualitat de vida dels seus usuaris. En aquest sentit, va assenyalar que encara queda camí per fer: "Vivim en una societat on l’estat del benestar encara no és el desitjable i els més febles no disposen dels recursos necessaris". Amb tot, Tomàs va fer una valoració molt positiva de l’acord amb Catalònia, “amb qui compartim moltes activitats com aquest sopar benèfic”. A més, va explicar que donen suport a les entitats del poble amb programes d’inclusió social.

Per la seva banda, Joaquim Serrahima, director general de Catàlonia Fundació Creactiva, va agrair a Asdi la confiança dipositada per assumir els seus serveis: “Els oferim activitats com música, esport, teatre... els hi creem il·lusions perquè la seva vida sigui més plena”. Serrahima també va posar de manifest que “hem de ser sostenibles o no podrem garantir la nostra feina. Els hem d’oferir oportunitats perquè tothom som tots”.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, també va participar del sopar solidari i va afirmar: "Tenim molta feina a fer, però també n’hem fet molta, no hem girat l’esquena a les persones amb necessitats. L’Ajuntament i el conjunt de la ciutat pren consciència social per progressar junts: som una ciutat madura i respectuosa amb tothom". Conesa també va felicitar la tasca d'aquestes entitats: "ASDI pot sentir-se orgullosa de la feina que fa d’haver sumat amb Catalònia: heu fet que Sant Cugat sigui millor".

El sopar va acabar amb el sorteig solidari de regals i la tradicional desfilada de moda femenina.

FOTOS: Lali Álvarez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem