contingut promocionat
MGC Mutua

 

 

L’asseguradora sanitària per a tota la família

T’ofereix la tranquil·litat d’estar protegits davant de qualsevol eventualitat

MGC Mútua va ser fundada el 1982 a Barcelona i és una organització d’assegurances especialitzada en l’àmbit de l’assistència sanitària que ofereix una àmplia gamma de pòlisses personals exclusivament per al benefici del conjunt dels seus socis, que són els únics propietaris. Amb més de quatre dècades de trajectòria, la Mútua ha destacat per uns valors que la diferencien totalment de les empreses amb finalitats lucratives, destinant els guanys obtinguts a l’expansió i millora dels serveis i assumint com a objectiu principal assegurar les millors condicions per als seus associats.

Al centre de Sant Cugat

Des del 2014 compta amb oficines a la ciutat, al carrer Girona, 14, a tocar de pl. de Barcelona i l’estació dels FGC. 

La seu, de més de 200 m², es va obrir per a apropar els seus serveis als mutualistes de la ciutat.  Al local hi ha l’Espai Mútua Negocis, on els socis poden reservar gratis una sala de reunions o de conferències. Això forma part dels serveis que ofereix la mútua a les famílies.

Assegurances de salut per a tothom

Optar per aquestes assegurances per a la teva família t’ofereix la tranquil·litat d’estar protegits davant de qualsevol eventualitat sanitària.  Amb les seves assegurances de salut podràs escollir lliurement el professional i el centre sanitari que prefereixis, dins d’un ampli quadre mèdic. Tots aquests centres estan dotats de la millor tecnologia del moment, així com dels últims avenços. Entre els avantatges i cobertures de l’assegurança de salut d’MGC Mútua en destaquen l’assistència mèdica i infermeria a domicili, en cas d’urgència, teleconsulta mèdica, pediàtrica i psicològica tots els dies l’any, videoconsulta mèdica a través de l’app MGC Salut o un ampli quadre facultatiu a tot Espanya que compta, només a Catalunya i Balears, amb més de 12.000 professionals.

En els darrers estudis publicats pels col·legis de Metges de Barcelona i de Girona és considerada, pel col·lectiu mèdic, com l’entitat de caràcter mutualista més ben valorada de Catalunya.

MGC Mutua

 
Comentaris

Destaquem