Asun Antó: “A les cases no poden faltar ni llibres, ni flors”

Coton et Bois, la casa d’interiorisme del costat dels quatre Cantons deixa Sant Cugat per créixer encara més a Barcelona

Asun Antó lidera des de fa 17 anys la casa d’interiorisme Coton et Bois. Antó que va estudiar interiorisme i fotografia havia treballar abans com a interiorista i estilista a diversos programes de TV a Madrid.

 

Quin és el projecte més destacat de Coton et Bois per aquest any?

El canvi que fem a Barcelona, jo ho visc amb molta pena, perquè sóc una fan de Sant Cugat i, de fet, continuaré vivint a Valldoreix, però tenim clients a nivell de tota Catalunya i per nosaltres és millor estar centralitzats a Barcelona. Fa un any també vam obrir un estudi al centre de Madrid.

 

Que us va portar a obrir un estudi a Madrid?

Durant tres anys vam estar a Casadecor a Madrid. Estar presents a Casadecor va fer que tinguéssim molts clients a Madrid, al seu entorn, pel que vam obrir un estudi. Casadecor també va fer que tinguéssim encàrrecs a la costa valenciana i actualment hi tenim una interiorista.

 

a nova botiga on estarà ubicada?

Estem al carrer Brusi, número 15, al costat de plaça Molina. Tots els clients de Sant Cugat ho tenen molt fàcil, perquè estem al costat de la parada de Ferrocarrils de la plaça Molina i de Muntaner. De manera que desplaçar-se serà molt fàcil.

 

Què es trobaran els clients a la nova botiga?

Crec que els sorprendrà! La nova botiga s’ha fet en un antic taller mecànic amb aires novaiorquesos. És una nau de 300m2 en el que ens podrem esplaiar bé mostrant diverses zones: es recrearan cuines, dormitoris, menjadors. Serà un gran show room. A més, també hi haurà la zona d’estudi amb un gran mostrari de roba, de materials... A la nova botiga exposarem el premi del públic de Casadecor. És un saló de lector, en homenatge al llibre.

 

Esteu liquidant la botiga de Sant Cugat?

L’estem liquidant, perquè a Barcelona començarem amb mobles nous.

 

Quina és la filosofia de Coton et Bois?

Adaptar-nos als clients amb cases molt càlides, atemporals i viscudes. Busquem que la casa et protegeixi i que arribis i et trobis molt a gust.

 

A nivell d’interiorisme quines coses no podem faltar en una casa?

A les cases no poden faltar llibres i flors fresques. Tampoc poden faltar els colors naturals i càlids, sense colors estridents.

 

Principalment quins són els materials amb els quals treballeu?

Sempre fem servir materials molt naturals com el lli, la fusta i el vímet. També fem servir ferro combinat amb fusta, però sense abusar perquè arriba a cansar.

 

Quin és el vostre tipus de clients?

Cada vegada tenim més gent jove, estem encantats, perquè significa que agrada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem