Ataquen amb petards un tren amb passatgers a Les Planes per aturar-lo i pintar-lo

El tren estava ple quan un grup de persones ha llançat petards contra el comboi

Un grup de persones ha llançat petards contra un tren amb passatgers dels Ferrocarrils de la Generalitat a Les Planes per aturar-lo i pintar-lo sencer. Ho ha explicat el periodista Roger Cuartielles a través de les xarxes socials, on ha informat que el tren ha estat aturat uns deu minuts abans de seguir la marxa. Fa unes setmanes es va produir un incident similar a la mateixa estació de Les Planes, quan un grup d'encaputxats va assaltar un tren per pintar-lo i va agredir dos vigilants.

Més info: Assalten i pinten un tren dels FGC a Les Planes i agredeixen dos vigilants

Els fets han passat durant la revetlla de Sant Joan, cap a les 2.30 hores de la matinada. Un grup de persones ha tirat petards contra el tren, que estava ple de gent, a Les Planes. El ferrocarril s'ha aturat i el grup de persones ho ha aprofitat per pintar tota la part dreta de vehicle de gris i deixar-hi l'escrit 'Lobos o muerte'.

El tren s'ha tornat a aturar a l'estació de Rubí i s'ha reubicat el passatge en un altre comboi, ja que el tren afectat s'ha enviat als tallers.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem