contingut promocionat
ateneu logo

 

 

L'Ateneu santcugatenc ofereix una àmplia oferta de cursos i tallers per primavera

El centre cívic de Sant Cugat proposa una programació variada per als mesos d'abril, maig i juny

Ja pots consultar el nou programa de cursos i tallers de primavera! A partir d'aquest divendres 25 de març, podràs fer la teva inscripció tant en línia com presencialment (Avinguda de Gràcia, 16) als cursos i tallers que tindran lloc del 25 d'abril al 22 de juny a l’Ateneu Santcugatenc.

Programació de cursos i tallers de primavera de l'Ateneu santcugatenc. FOTO: Cedida

Programació de cursos i tallers de primavera de l'Ateneu santcugatenc. FOTO: Cedida

Els cursos i tallers de l'Ateneu santcugatenc

Un trimestre més ofereixen una completa programació amb cursos de totes les branques: Joves, Benestar, Idiomes, Fotografia, Formació, Dansa, Coneixements i Lleure, Narrativa i Literatura, Art i Manualitats, Jardineria, Humanitats, Informàtica, Cuina...

Segueixen amb la col·laboració amb el Museu del Còmic, i tenen novetats per a tots els gustos! Propostes innovadores de professors de sempre com el taller Francès a través de la música, amb Anne Calme, Àngel Guimerà: De mar i cel a La filla del mar, amb Rosa Dopazo o Photoshop per a principiants amb Axel Cayuela.

L'edifici de l'Ateneu es troba a l'avinguda de Gràcia FOTO: Cedida

Nous professors

També hi ha noves incorporacions a l’equip docent com la de Víctor López amb el Taller d’experimentació poètica i literària, Francesc Borràs amb Poder i desigualtat, Victoria Llop amb Chopin en concert o Viatjant amb Franz Liszt o els monogràfics de botànica amb Myriam Valenzuela.

Cursos online

I mantenen una petita oferta formativa pels que prefereixen continuar fent els cursos en línia.

Les classes es faran en format videoconferència i l’alumnat disposarà d’una plataforma digital per compartir material i posar-se en contacte amb el professorat.

Mercat de pagès

El 2022, el Mercat de Pagès que organitza l'Ecoateneu el pots trobar cada dissabte de 9 a 14 h a Volpelleres (plaça dels Rabassaires) i a Mira-sol (davant del casal) i cada segon i últim dissabte de mes a la plaça de Sant Pere. Consulta el calendari per tenir les dates exactes i gaudeix de fer una compra ecològica, de temporada i proximitat a diferents espais de la ciutat!

Programa cultural

Descobreix tots els secrets que amaga el nou programa, on també trobaràs la programació cultural de tot el trimestre. Reserva’t ja les dates dels cicles musicals gratuïts La Cambra de l’Ateneu o els Vespres al Pati.

Informa't de l’agenda d’exposicions, les xerrades de l’Ateneu Parla, les tertúlies literàries amb l’Associació Gabriel Ferrater o la trobada mensual amb l’Òpera entre copes.

Tot això i molt més al nou programa de cursos i tallers de primavera! Inscripcions obertes des d'aquest divendres 25 de març i fins a esgotar les places.

La programació cultural de l'Ateneu santcugatenc és àmplia. FOTO: Cedida

La programació cultural de l'Ateneu santcugatenc és àmplia. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem