L'Ateneu sortejarà 3 parcel·les als horts urbans de Sant Cugat

Les inscripcions per poder participar en el sorteig ja estan obertes i els afortunats podran gaudir d'una de les 3 parcel·les en el projecte Ecoateneu

L'Ateneu Sant Cugat té 3 parcel·les lliures en els seus horts urbans al carrer d'Amposta i és per això que oferirà un sorteig per poder participar en el projecte Ecoateneu per formar part d'aquesta horta comunitària, el pròxim dimarts 24 de gener a les 17.30 h. Amb això, les inscripcions per poder participar en aquest sorteig ja estan obertes i es podran formalitzar fins al dilluns 16 de gener a les 8 h.

Amb les inscripcions rebudes i registrades es generarà automàticament una llista endreçada i numerada per ordre d'inscripció. El dia del sorteig s'escollirà un número premiat, que a més servirà per endreçar la llista d'espera a partir d'aquell número. Aquesta llista interna servirà per anar omplint aquelles parcel·les que es van buidant durant el període d'adjudicació dels horts, que dura 4 anys. El mateix dia del sorteig s'informarà també de les bases de la normativa dels horts.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem