contingut promocionat
Argemi logo advocats santcugat

 

 

Aterra a Sant Cugat el despatx d'advocats i l'assessoria immobiliària, Argemí Grup

L’empresa s’ha instal·lat en les darreres setmanes al centre de negocis SC Trade Center

Estàs buscant un advocat de confiança a Sant Cugat? Argemí Advocats i immobiliària ha obert una oficina al SC Trade Center (Av. de les Corts Catalanes, 5).

Què ofereix Argemí Grup?

És un grup d’empreses que ofereix un servei integral en diversos àmbits, en particular es compon d’un gabinet jurídic multidisciplinari que comprèn les següents branques (Dret civil, Dret de Família, Dret bancari, Dret Tributari, Dret penal, Dret penal econòmic, Dret laboral, Dret concursal i Dret administratiu), així com departament immobiliari i de gestoria.

Anna Argemí, advocada a Argemí Grup. FOTO: Cedida

Anna Argemí, advocada a Argemí Grup. FOTO: Cedida

Un equip especialitzat

L'equip es compon d’especialistes amb una acreditada solvència professional, on primen els principis de l’ètica, professionalitat i atenció personalitzada en cada cas.

La lletrada Anna Pérez Argemí es va llicenciar en Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2012. És membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa amb número de col·legiada 2592 i és especialista en Dret Bancari, Penal Econòmic, Dret Concursal i Negligències Mèdiques.

En particular, posseeix una àmplia experiència en reclamacions per l’existència de clàusules abusives en préstecs i crèdits hipotecaris, així com un servei de Broker (estudis de viabilitat, sol·licitud, gestió i assessorament en préstecs hipotecaris, estudis fiscals en operacions immobiliàries i altres servies relacionats). Disposa també d’una àmplia experiència en tramitació de Llei de segona oportunitat tant en persones físiques com persones jurídiques.

L'agent immobiliari i de la propietat, Rosa Pérez Argemí, disposa d’una gran experiència l’àmbit comercial, i des de l’any 2017 s’ha especialitzat en l’àmbit immobiliari titulat per l’escola oberta de negocis AICAT com Agent Immobiliari i de la propietat.
Presta serveis de mediació, assessorament i gestió en transaccions immobiliàries relacionades amb la compravenda, lloguer, permuta i cessió de béns immobles.

Argemí Grup presta els seus serveis tant a particulars com a empreses, adaptant-se a les necessitats de cada client amb la màxima eficiència i eficàcia. És vital tenir present que cada client té necessitats pròpies i diferents, i per això ens adaptem a cada cas.

Si vols un advocat de confiança o un assessor immobiliari, contacta amb els seus professionals.

Anna Argemí, advocada a Argemí Grup. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem