contingut promocionat
LOGO EUROFORO ARASA DE MIQUEL

 

 

Aterra a Sant Cugat el despatx d'advocats 'Euroforo-Arasa de Miquel'

La ciutat ha acollit aquesta setmana la inauguració de la seu d'aquest despatx amb més de 50 anys de trajectòria

Aquest dijous dia 2 de desembre s’han inaugurat les noves oficines que el Bufet Euroforo – Arasa de Miquel va obrir a principis d’aquest any a Sant Cugat del Vallès amb la finalitat de convertir-se en un referent entre els despatxos d’advocats que presten els seus serveis en aquesta població.

Euroforo és una firma d’advocats multidisciplinària promoguda pel despatx Arasa de Miquel i que agrupa diferents especialitats que s’integren en una mateixa societat. Tots els seus membres mantenen una estreta col·laboració, una estructura organitzativa comú i una filosofia i deontologia professionals idèntiques.

Inauguració del local del despatx d'advocats Euroforo a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Inauguració del local del despatx d'advocats Euroforo a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Quins són els valors del nou despatx d'advocats de Sant Cugat?

El compromís principal de la firma implica abordar cadascun dels encàrrecs amb plena dedicació, des de la convicció que la immediatesa en la resposta i la relació directa advocat-client és la millor eina per obtenir els millors resultats, tant en la via judicial com a l’extrajudicial.

Projectant aquests principis professionals estem convençuts de què l’aposta per aquest nou despatx d'advocats a Sant Cugat constitueix una gran oportunitat, que inicien amb il·lusió i el desig de prestar el millor dels serveis.

Foto de família durant la inauguració del despatx d'advocats 'Eurofoto Advocats'. FOTO: Bernat Millet

Foto de família durant la inauguració del despatx d'advocats 'Euroforo Advocats'. FOTO: Bernat Millet

Han fet creure que no és temps d’obrir despatxos a peu de carrer, de possibilitar el contacte personal imprescindible en l’assessorament jurídic. Ara s’imposa el bufet funcional i distant, l’assessorament online i les reunions virtuals. Euroforo – Arasa de Miquel, sempre a l’avantguarda dels avenços tecnològics i sempre prestant el millor i més personalitzat assessorament, entén compatible la modernitat i la proximitat, el servei professional ràpid i en línia, i també la conversa pausada i presencial advocat/client a entorns pròxims que garanteixin la necessària confidencialitat.

Façana del despatx d'advocats Euroforo. FOTO: Bernat Millet

Façana del despatx d'advocats Euroforo. FOTO: Bernat Millet

Amb aquest desig de possibilitar que l’assessor sigui qui s’apropi al client, la firma s’enorgulleix de fer pública la inauguració de la seva oficina a Sant Cugat del Vallès, obrint les portes als nous veïns amb el desig de prestar un servei proper i de qualitat, avalat pels més de 50 anys de trajectòria professional.

Inauguració del despatx d'advocats Euroforo a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Inauguració del despatx d'advocats Euroforo a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Acte d'inauguració

L’acte d’inauguració va ser un èxit, amb la presència de tots els Socis de la firma i múltiples clients de l’àrea del Vallès, col·laboradors i personalitats, entre elles la presidenta de l’Incasol i exalcaldessa de la població, Sra. Mercè Conesa.

La responsable del bufet a Sant Cugat, Elisabet Gimeno, la sòcia veïna de Sant Cugat, va pronunciar paraules sobre el nou repte al qual s’enfronta el nostre despatx, comprometent-se a una progressiva implantació de la firma fins a convertir-se en un referent de qualitat, assistència jurídica integral i rapidesa en la resposta que mereixi qualsevol esdeveniment de l’actualitat que exigeixi defensa jurídica.

Foto de família del despatx d'advocats Euroforo a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Foto de família del despatx d'advocats Euroforo a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Estrena del local del despatx d'advocats de Sant Cugat Euroforo. FOTO: Bernat Millet

Estrena del local del despatx d'advocats de Sant Cugat Euroforo. FOTO: Bernat Millet

En aquest sentit, va anunciar la immediata implementació de campanyes d’assessorament sobre temes tan candents com la segona oportunitat, la controvertida plusvàlua municipal, les reclamacions enfront de la banca o les demandes judicials a l’àmbit de la responsabilitat civil.

Des d’avui mateix, Sant Cugat compta amb uns nous veïns desitjosos d’oferir els seus serveis amb professionalitat, honestedat, rigor i plena dedicació.

Si necessites un servei jurídic de qualitat, el despatx d'advocats Euroforo hauria de ser la teva elecció.

 
Comentaris

Destaquem