Serraboguñá, pregoner de la Festa Major de Valldoreix: "Visc, treballo i entreno aquí"

El valldoreixenc participa en carreres d'obstacles i en el seu palmarès consta un Campionat d'Espanya i una Lliga Nacional sub-20

La Festa Major de Valldoreix comença divendres 16 de setembre, i l'atleta de carreres d'obstacles Joan Serraboguñá en serà el pregoner. Amb això, el valldoreixenc donarà inici a la festa d'enguany el mateix divendres a les 20 h a la plaça del Casal de Cultura.

Més info: Serraboguñá, l'atleta que busca superar tots els obstacles

"Josep Puig, el president de Valldoreix, coneixia els campionats que havia fet i aquest any volien un pregoner més jove", explica Serraboguñá. "Em va sorprendre quan m'ho van dir. Estic nerviós però en tinc ganes".

El pregó tractarà la vida de l'atleta a la vila i com aquest viu les festes majors. "He estudiat a Valldoreix, visc i treballo aquí i entreno a la serra de Collserola", diu. 

Aquest 2022 tots els pregons de festes majors a Sant Cugat han estat esportius. "L'esport a Valldoreix el veig pobre", valora el pregoner. "És veritat que tenim el bosc per anar en bicicleta o sortir a còrrer, però no hi ha gimnassos a l'aire lliure, de cal·listènia o per fer barres. Si en volem fer, hem d'anar a Sant Cugat o Mira-sol". 

Programa de la Festa Major de Valldoreix

Divendres 16

10 h, exposició del Concurs de Cartells de Festa Major al Biblioaccés Vall d’Or.

11 h, també se celebrarà l’activitat infantil de rondalla i titelles: ‘Història de bosc’, adreçat als més petits.

12 h, tindrà lloc la 23a visita guiada al taller de l’artista Adolf i a la mateixa hora també començarà la Missa Major de la Diada de Sant Cebrià.

18, ja per la tarda s’iniciaran els tornejos de tennis i pàdel

ANUL·LAT | 20 h, l’Escola de Música oferirà el seu concert de Festa Major

20 h, Pregó, a la Nau de Cultura

20:30 h, les Havaneres amb els Pescadors de l’Escala, a la Nau de Cultura

La botifarrada popular i el Concert de Rumba Catalana amb els Sabor de Gràcia, a l'Espai Garden

Dissabte 17

9:30 h, amb els tornejos de tennis, pàdel, voleibol i la jornada de portes obertes de l’Escola de Tennis del Club Esportiu Valldoreix.

10 h, Casal de Cultura, la Trobada d’Associacions i Entitats, les Fires d’artesans i brocanters i les activitats infantils.

11 h, pujaran a l’escenari de la plaça els Pop per Xics presentaran el seu espectacle infantil ‘Superherois’

12 h, donarà pas a l’acte de lliurament dels premis del Concurs de Cartells de la Festa Major

13 h, l’activitat es traslladarà a tocar de l’estació on, a la zona del Mercadet dels Dissabtes, se servirà l’arròs popular de Festa Major i se sortejarà la panera setmanal del Mercadet.

16 h, a la tarda l’atenció estarà centrada a la plaça del Casal de nou -amb ‘l’Escape room al carrer’

Les parades per a infants i joves del Cau Trementinaire de Valldoreix- i el Parc de Sant Cebrià

16:30 h, la plantada i l’inici de la rua dels Gegants de Valldoreix, del barri de Ca n’Oriol de Rubí, els de Solsona i els Caparrots de Sant Cugat i els Caps Grossos del Ferran Clua. Des d’allà es traslladaran a la Pl. del Casal per fer la Ballada de Gegants i on se servirà la xocolatada per a tothom.

20 h, el vespre estarà reservat pel Concert de Gòspel a l’Església Protestant de Valldoreix

20:30 h, Sardinada Popular i Ecològica

21:15 h, a la Pl. del Casal de Cultura. Nit Jove amb els concerts de Land of Coconuts, Ciao Marina i, sobretot el plat fort de la vetllada amb l’actuació de la cantautora Suu, que presentarà el seu darrer treball ‘Karaoke’ i els seus èxits més coneguts.

Diumenge 18

10:30 h al parc infantil del C/ Brollador: Finals dels tornejos de tennis i pàdel al Club Esportiu, l’acte d’Homenatge al mestre Narcís Perbellini

De 10:30 a 14h, les activitats infantils al carrer a la Pl. Pompeu Fabra

11h, al la cruïlla de la Rbla. Verdaguer i el C/ Albert Rosàs: Valldutapes

12 h, la Trobada Castellera a la Pl. del Casal

12 h, Concurs de Paelles a l’Espai Garden (12:00h).

19 h, cloenda del programa d’actes de la Festa Major a la Nau de Cultura i anirà a càrrec de la companyia teatral valldoreixenca Magma 2011-La Serreta, que portarà a escena el seu muntatge ‘Talia i el periodista’.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem