Atropellen mortalment un jove a Sant Cugat i busquen el conductor fugit

Els fets van passar al lateral de la carretera de Rubí durant la matinada del 18 al 19 d'agost

Un jove de 30 anys, veí de Barcelona, va morir després de ser atropellat a Sant Cugat del Vallès el passat 19 d'agost de matinada. El conductor va fugir i la Policia Local ha obert una investigació per tal de trobar el responsable de l'atropellament mortal.

Els fets van passar al lateral de la carretera de Rubí durant la matinada del dissabte 18 d'agost al diumenge 19, a l'entorn de les Carpes Drinking. Concretament, l'atropellament es va produir a l'alçada del gimnàs DIR al voltant de les sis del matí. Diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques, de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra es van personar al lloc dels fets, d'on ja havia fugit el conductor.

El jove va ser traslladat a l'Hospital Mútua de Terrassa, on finalment va morir com a conseqüències de les ferides.

La Policia Local de Sant Cugat s'ha fet càrrec de la investigació i està treballant per tal d'identificar i localitzar el responsble de l'atropellament. Un treball que s'està fent a partir dels testimonis recollits aquella mateixa matinada i a través de les càmeres de vigilància que hi ha a la zona. Per ara es desconeix també el vehicle que va provocar la mort al jove

 
Comentaris

Destaquem