Augmenta el nombre de grups confinats en les escoles de Sant Cugat

El municipi registra 3 grups confinats més i 36 persones, tot i que es manté el nombre de centres afectats

Sant Cugat compta amb 17 grups escolars confinats per COVID-19, segons dades del Departament d'Educació del divendres 26 de febrer, i suma 3 grups més d'ençà de la darrera vegada, el dimecres 24 de febrer, quan hi havia 14 grups.

Així doncs, els centres escolars que compten amb algun grup confinat són: el Viaró (4 grups), l'Institut Joaquima Pla i Farreras (4), l'Escola Pins del Vallès (2) i el Santa Isabel, l'Escola Joan Maragall, l'EA de Sant Cugat, l'Àgora, el Thau, l'Europa i el Sefardí Hatikva, tots ells amb 1. No obstant això, tot i l'increment en grups confinats, segueixen sent 10 els centres afectats.

Pel que fa al nombre d'alumnes o membres del professorat, actualment són 406 persones les que es troben confinades, 34 més que les que hi havia el dimecres 24 de febrer (372). D'aquests, els centres més afectats són el Viaró (amb 98 persones) i l'Institut Joaquima Pla i Farreras, amb 93 persones.

Finalment, i pel que fa al nombre de casos confirmats en els darrers 15 dies, el municipi també mostra un augment en els resultats, i és que si el dimecres 24 de febrer hi havia 22 nous casos, actualment els centres escolars santcugatencs sumen 24 nous casos de COVID-19.

 
 
Comentaris

Destaquem