Auronplay, Nadal i mercats per al cap de setmana

Com cada cap de setmana el TOT recull diverses propostes per gaudir de la ciutat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Activitats nadalenques

Enguany, la parada del trenet està a la plaça d'Octavià. FOTO: Lali Álvarez

Divendres hi ha nombroses propostes començant per la pista de gel que estarà fins al 8 de gener, el trenet Sant Cugat Expres i la Fira de Nadal que estaran a la plaça d'Octavià. També hi haurà el Mercat especial al Mercantic amb motiu de la celebració del Nadal que estarà fins diumenge, 11 de desembre.

Ja per dissabte hi haurà Nadal a casa, una lectura de poemes amb música a càrrec del Cor Infantil Fusió i el Cor Jove Fusió. D'altra banda, es podrà anar al Concert de nadal i també hi haurà nadales als carrers amb l'Escola de Música Tradicional.

Ja per a diumenge hi haurà la Fira de Santa Llúcia a les Planes amb parades d'artesans i activitats.

Cultura i més

Auronplay actua aquest dissabte 10 de desembre al Teatre-Auditori  FOTO: Cedida

Com cada setmana no hi falten propostes culturals per a tots els gustos. Entre altres propostes, es pot aprofitar dissabte per gaudir del recital Mosaic Lorca en commemoració dels 80 anys del seu assassinat o El show de Auronplay al Teatre-Auditori que començarà a les 18 hores.

Aquestes i més propostes, a l'agenda del TOT!

Més propostes

La Marató de Country, a la plaça de Barcelona FOTO: Cedida

Amb motiu de La Marató de TV3, la ciutat organitza diferents activitats prèvies a la celebració de la cita solidària el 18 de desembre. Per a dissabte, hi ha una ballada de country solidària i per a diumenge una cursa d'Orientació per La Marató al parc de la Pollancreda.

També hi haurà el mercat de segona mà a càrrec de l'Ateneu a la rambla del Celler el dissabte, i el mercat de pagès amb productes ecològics, artesans, frescs i de temporada també dissabte, al matí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem