contingut promocionat
Marge Studio

5 avantatges d’incloure una illa a la cuina

Aquests espais permeten més facilitat per cuinar i poden servir de separadors entre la cuina i el menjador

Les illes de cuina sempre han estat molt populars als Estats Units, però no tant a Catalunya. El fet de necessitar una cuina força gran o un espai obert i comunicat amb el menjador sempre ha suposat un problema per la instal·lació d'aquest espai culinari. Tot i això, darrerament la moda per les illes de cuina s'està estenent entre les nostres llars per la gran varietat d'opcions que hi ha i per les funcionalitats que ofereixen. A més, n'hi ha de tots els estils i gustos per tal que s'adapti a l'estètica més moderna o més rústica de la nostra cuina.

Coneixes tots els avantatges que proporciona?

1. Facilitat per cuinar. Pels amants de la cuina, tenir una illa central permet una llibertat de moviments més gran, ja que com no està enganxada a la paret permet a la persona moure's per tots els costats i aprofitar millor tot l'espai. 

2. Espai d'emmagatzematge. Les illes de cuina tenen molt més espai per incloure armaris o calaixos on guardar tots els utensilis de cuina. Algunes també permeten incloure electrodomèstics com els fogons o l'escurador.

3. Reorganitza l'espai i funciona com a separador. Encara que sembla que les illes ocupen molt de lloc a la cuina, si tens un espai obert i connectat amb el menjador, poden servir de separador entre les dues parts. A més, també permeten reorganitzar l'espai i amplificar-lo, en l'augmentar la superfície de treball i la capacitat d'emmagatzematge.

4. Taula per menjar. Si s'afegeixen tamborets, les illes de cuina també poden servir com a taula per esmorzar o per menjars més informals.

5. Atracció a la cuina. Disposar d'una illa central transforma el punt focal de la casa a la cuina, sempre quan compti amb un disseny atractiu i amb una o diverses llums que il·luminin la zona i ressaltin la peça.

Així mateix, les illes de cuina poden tenir formes molt variades que es poden adaptar als gustos de cada persona. A MargeStudio, a Sant Cugat, tenen opcions d'illes de cuina molt diverses segons les necessitats de la teva llar. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem