Avís per nivells moderats de contaminació a Sant Cugat

L'avís preventiu ve motivat per la concentració de contaminant PM10 a l'aire, degut a la concentració de pols africana i l'estabilitat meteorològica

El CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya) ha emès un avís preventiu per contaminació moderada a Catalunya. En concret, el Servei de Vigilància i Control de l'Aire de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic ha informat de nivells moderats del contaminant PM10.


La situació meteorològica estable, sumada a la presència de pols africana a l'aire des del dia 20 d'abril, faran que, segons l'autoritat sobre el medi ambient de la Generalitat de Catalunya, durant les pròximes 24 hores hi haurà una concentració del contaminant PM10 major que el valor diari de 50 μg/m³.


Si bé des de l'Ajuntament de Sant Cugat afirmen que no cal activar les restriccions de circulació a la ciutat, demanen que les persones sensibles a aquestes concentracions de contaminants (embarassades, gent gran, infants, amb problemes respiratoris o cardiovasculars) prenguin mesures en cas de ser necessari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem