Avui, al DIARI, biblioteques de Sant Cugat

Aquesta setmana, el DIARI de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Aquest divendres, 20 de novembre, el DIARI de Sant Cugat torna amb tota l'actualitat del teu municipi. Aquesta setmana, el reportatge A Fons és sobre les biblioteques de Sant Cugat. Un reportatge on Mariona Sagalés t'explica de quins equipaments disposa la ciutat i quins serveis ofereixen, entre moltes altres coses!

 

A més, aquesta setmana el DIARI inclou un Suplement sobre Motor.

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

Premis, Ple i Indústria

Portada del Diari, 1074.

El TOT Fotoportada ja té guanyadors. Sant Cugat els descobria tot inaugurant l'exposició fotogràfica que recull les obres presentades a concurs. Què s'hi pot veure, i qui han estat els premiats, t'ho explica Àgata guinó a la secció 'Poble'.

 

Dilluns va ser dia de Ple Municipal. A la secció 'Ciutat', C. Caballé, À. Guinó i B. Bella t'expliquen quins són els temes més importants que es van tractar durant més de cinc hores de sessió. I no us perdeu La Crònica del ple de Bernat Bella!

Mentre, a la secció 'Economia i empresa', Bernat Bella entrevista Carlos Garriga, president de la Federació Empresarial del Metall.

Cultura i esports

A la secció 'Cultura' repassem l'homenatge que està rebent Joan Cabanas-Alibau a la ciutat amb una exposició dels seus retrats a Cal Gerrer i el lliurament de la beca de fotografia creada en homenatge al primer fotògraf professional. T'ho expliquen Cinta Caballé i Àgata Guinó.

Mentre, Àlex López Puig i Pere fernández repassen a la secció 'Esports', quins són els nous projectes de Sant Cugat Creix.

Opinió i Viure a Sant Cugat

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de l'economista de la SCE (IEC) Jaume Terribas, que parla de Consells Urbanístics de millora.

I a la secció 'Viure a Sant Cugat', l'entrevista de la setmana és a Lluís Bonet, nou president d'Òmnium Sant Cugat. Una entrevista de Cinta Caballé. I a la contra, l'entrenador de l'AD La Unión, Roamir López.

Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem