Avui, al DIARI, Castanyada i Halloween: dues tradicions compartides

Aquesta setmana, el DIARI de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Ja és 30 d'octubre, i abans de la Castanyada, arriba el DIARI de Sant Cugat amb tota l'actualitat del teu municipi, i tot allò que vols saber. Aquesta setmana, amb un reportatge A Fons sobre la Castanyada i el Halloween. Dues tradicions que comparteixen espai a Sant Cugat, amb arrels ben diferents. Un reportatge de Joan Ramon Armadàs.

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

Infants, corrupció i empresa

Portada del Diari, 1071.

A inicis d'any, l'Institut de la Infància tindrà un local propi a la quarta planta de l'edifici de Correus. Tots els canvis de l'associació les trobareu a la secció 'Poble' del teu DIARI, amb Mariona Sagalès. A més, repassem en imatge la Festa de Tardor que se celebrava el cap de setmana.
 

Anticorrupció ha escorcollat la casa de Pere Pujol a Sant Cugat aquesta setmana. una operació que està duent a terme la UDEF i que portarà Pujol a declarar com encausat el 13 de novembre. T'ho expliquen Àgata Guinó, Cinta Caballé i Pere Fernández a la secció 'Ciutat'.

Bernat Bella, a la secció 'Economia i empresa', entrevista Joaquim Fenoy i Xavi Díaz, soci fundador i responsable de màrqueting i comunicació de Bitchain.

Cultura i esports

La poesia ha tingut un paper molt important a la ciutat durant els últims dies. Ho feia amb el Festival Nacional de Poesia, que es tancava amb un emotiu homenatge a Montserrat Abelló. Cinta Caballé fa un balanç de com s'ha viscut el festival en la seva quinzena edició a la secció 'Cultura'.

I a 'Esports', Àlex López Puig entrevista Eric Abidal, exjugador del Futbol Club Barcelona, ja que la fundació que porta el seu nom, juntament amb el Futbol Sala Sant Cugat, Ricoh i l'Ajuntament, organitzen el Torneig Internacional Solidari Fundació Eric Abidal el 5 i 6 de desembre.

Opinió i Viure a Sant Cugat

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de l'historiador i exregidor Xavier Escura, que parla de La Carme Mas: de Sant Cugat a les estrelles. I al Cara a cara, Rogeli Pedró, antropòleg i escriptor, i Mercedes Muñoz, del bar Bohemia, debaten sobre si Castanyada o Halloween?

I a la secció 'Viure a Sant Cugat', l'entrevista de la setmana és a Julià Mestieri, Cecilia Aranda i Lluc Cahís, membres de tres de les entitats organitzadores del Correllengua. Una entrevista de Bernat Bella. I a la contra, el tècnic d'efectes especials i especialista d'acció Albert Martínez.

Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem