Avui, al DIARI, com reduir la població de senglars?

Aquesta setmana, el DIARI de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Una setmana més, el DIARI de Sant Cugat torna divendres, dia 11 de desembre, amb tota l'actualitat del teu municipi per a que no te'n perdis res! Aquesta setmana, ho fa amb un A Fons sobre la població de senglars al municipi. I és que l'augment de la població de porcs senglars, la falta de depredadors d'aquests mamífers al Parc Natural de Collserola i la facilitat d'accés al menjar en zones urbanes són factors que estan canviant els hàbits d'aquests animals, cada vegada més acostumats a conviure amb l'espècie humana. La problemàtica te l'explica Mireia Puente.

 

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

La Marató, participació i comerç

Portada del Diari, 1077.

Aquest diumenge se celebra una nova edició de La Marató de TV3, i Sant Cugat s'hi solidaritza un any més amb nombroses activitats per recaptar fons, enguany destinats a la investigació de la diabètis. Trobaràs tota la informació a la secció 'Poble' del teu DIARI amb Mariona Sagalès.

Els veïns de Mira-sol participaran en la remodelació de Can Cabassa i la construcció del complex esportiu. T'ho explica a la secció 'Ciutat' amb Bernat Bella.

I a la secció 'Economia i empresa', Bernat Bella analitza el tipus de comerç que regna al centre de Sant Cugat, comprovant que la majoria són franquícies i grans marques. No et perdis els detalls.

Cultura i esports

Amb l'arribada del Nadal tornen els clàssics a l'escenari, i entre ells, un de típicament santcugatenc, el Pedra i sang. L'edició d'enguany te la presenta Cinta Caballé a la secció 'Cultura' del teu DIARI.

I a la secció 'Esports', Pere Fernández parla de voleibol, explicant com el DSV Club Voleibol Sant Cugat aconsegueix finalitzar la primera volta líder del grup B de Superlliga 2.

Opinió i Viure a Sant Cugat

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de l'artista i escriptor Joan Tortosa, que parla de Barcelona - Sant Cugat ('Apocalypse now').

I a la secció 'Viure a Sant Cugat', l'entrevista de la setmana és a Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç. Una entrevista de Bernat Bella. I a la contra, el pintor i escultor Alejandro Häsler.

Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem