Avui, al 'Diari', comença el partit!

Aquesta setmana, el Diari de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

El DIARI de Sant Cugat torna aquest 18 de setembre amb l'actualitat del teu municipi, i tot allò que vols saber. Aquesta setmana, dedica l'A Fons i la portada als esports d'equip, ara que les temporades comencen. A més, entrevista a Tomeu Penya, poesia, i emprenedors.

A més, aquesta setmana inclou un Suplement especial dedicat a la participació santcugatenca a la Via Lliure l'Onze de Setembre. No t'ho perdis!

Tot, al DIARI d'aquesta setmana.

Reportatge A Fons: Nova temporada amb objectius ambiciosos

Portada del Diari, 1065.

Cada vegada són més els clubs que aposten per sèniors amb majoria de jugadors del planter. El DIARI ha recopilat tota la informació sobre altes, baixes, objectius i rivals dels 14 sèniors més importants de la ciutat. Un reportatge de Pere Fernández!

Conviure amb el dolor

Mariona Sagalés entrevista, a la secció 'Poble', Angela Araújo dos Santos, afectada per la síndrome de Behçet, una malaltia minoritària que afecta diverses parts del cos. Coneix el cas!

Diada

L'alcaldessa, els portaveus municipals i el president de l'EMD fent l'ofrena. FOTO: Lali Puig

A la secció 'Ciutat', Bernat Bella t'explica com es va viure l'Onze de Setembre a Sant Cugat i com està anant l'inici de la campanya electoral.

Opinió

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la el regidor d'ICV, Ramon Gutiérrez, que parla d'El 27S, va de Sant Cugat. I al Cara a cara, Àlvar Roda, candidat de Junts pel Sí, i Maria Ferrer, candidata de la CUP, debatent sobre si hi ha majoria a favor del sí, què?

Emprenedoria

Bernat Bella t'explica, a la secció 'Economia i empresa', com la cinquena edició del YUZZ Sant Cugat ha seleccionat nou projectes d'emprenedoria. El guanyador presenta una aplicació perquè la gent porti els seus grups de música preferits a la seva ciutat. Descobreix-ho!

Poesia

El fstival se celebra del 18 al 25 d'octubre. FOTO: C. Caballé

Del 18 al 25 d'octubre se celebra la 15a edició del Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat. Un seguit d'activitats ompliran tots els racons de la ciutat de versos, i s'homenatjarà els poetes que durant aquests quinze anys han participat del certamen. Cinta Caballé, a la secció 'Cultura', t'explica els actes més destacats i les principals novetats d'aquesta edició.

Voleibol

A la secció 'Esports', Àlex López Puig t'explica com el DSV Club Voleibol Sant Cugat ha inclòs en el nom del campionat la figura de l'expresident Miquel Martínez, qui va idear el torneig.

Viure a Sant Cugat

Tomeu Penya actuarà el 25 de setembre a El Siglo. FOTO: Cedida

En aquesta secció l'entrevista de la setmana és a Tomeu Penya, cantautor balear. Una entrevista de Cinta Caballé. I a la contra, Anna Andreu, luthier.


Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem