Avui, al DIARI, cuines del món

Aquesta setmana, el DIARI de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Torna a ser divendres i, abans de marxar de cap de setmana, aquest 13 de novembre torna el DIARI de Sant Cugat amb tota l'actualitat del teu municipi. Aquesta setmana, el reportatge A Fons és sobre les cuines del món que es poden degustar a Sant Cugat. Un reportatge de Pere Fernández amb que descobrireu, entre d'altres coses, com la cuina japonesa creix a un ritme imparable o com la cuina italiana continua sent la més present a la ciutat.

A més, aquesta setmana el DIARI inclou un Suplement sobre el Cross Ciutat de Sant Cugat celebrat el passat diumenge, 8 de novembre. No us eprdeu les millors imatges!

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

Educació, legislació i empreneduria

Portada del Diari, 1073.

La Plataforma per una Escola Inclusiva i la Coordinadora de les AMPA demanen que hi hagi una nova escola d'educació especial que esdevingui un centre de referència. Els motius, i com funcionen aquests centres, t'ho explica Mariona Sagalés a la secció 'Poble'

A la secció 'Ciutat', Bernat Bella parla sobre com els ajuntaments mantenen la seva autonomia local després que el govern espanyol hagi paralitzat la posada en marxa de la llei que hagués suposat que els ajuntaments haurien d'haver cedit la gestió dels Serveis Socials a la Generalitat de Catalunya.

I a la secció 'Economia i empresa', com les tres cooperatives guanyadores de la segona edició del Concurs d'Emprenedoria i Economia Social ja generen ocupació. T'ho explica Bernat Bella..

Cultura i esports

A la secció 'Cultura', Cinta Caballé fa balanç amb Àlex Castellarnau i Biel Samsó de com ha anat la temporada castellera dels Gausacs. Una temporada històrica que finalitza aquest diumenge amb la celebració de la Diada de la Colla a la plaça d'Octavià.

 

Mentre, Àlex López puig, a la secció 'Esports', et presenta el World Padel Tour que fa parada a l'Augusta Padel de Sant Cugat.

Opinió i Viure a Sant Cugat

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de la periodista Cristina Hernández, que parla de Música, pintura, poesia i ciència: dues dones.

I a la secció 'Viure a Sant Cugat', l'entrevista de la setmana és a Miquel Herrada, cap de digital a La Xarxa i exdirector de Cugat.cat. Una entrevista de Mariona Sagalés. I a la contra, el músic del carrer de Valldoreix, Fernando Pose.

Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem