Avui, al 'Diari', el color preferit de Sant Cugat

Aquesta setmana, el Diari de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Ara que ja s'han acabat les avcances, i amb l'arribada del setembre, el DIARI de Sant Cugat torna aquest 4 de setembre amb l'actualitatd el teu municipi. Ja el pots trobar a la teva bústia, quiosc o dispositiu mòbil.

Aquesta setmana t'expliquem quins són els arbres de Sant Cugat. I és que la ciutat pot presumir d'un ampli patrimoni natural, tant pel que fa a zones forestals com per la rica varietat de parcs i d'espècies d'arbres que hi ha a la trama urbana de la ciutat. Descobreix-ho amb l'A Fons. A més, en portada, l'entrevista a la neurobiòloga Mara Dierssen, els enverinaments de gossos, i la investigació a Promusa.

Tot, al DIARI d'aquesta setmana.

Reportatge A Fons: Verd, el color preferit dels santcugatencs

Portada del Diari, 1063.

Amb el primer DIARI de la temporada, Joan Ramon Armadàs t'explica, al reportatge A Fons d'aquesta setmana, quins són els arbres més emblemàtics de la ciutat, i com les àmplies zones forestals i els parcs urbans de Sant Cugat fan que sigui un dels municipis verds de referència de Catalunya. No t'ho perdis!

Parcs infantils

Tots els domicilis disposen d'un parc a menys de 500 metres de distància. FOTO: Artur Ribera

Sant Cugat ha renovat i creat parcs de jocs infantils i juvenils amb un pla amb un cost de 1.470.000 euros, amb l'objectiu que tots els domicilis tinguin una àrea de jocs a no més de 500 metres de distància. T'ho explica, a la secció 'Poble', Mariona Sagalés.

Anticorrupció

A la secció 'Ciutat', Àgata Guinó t'explica com la Guàrdia Civil va confiscar un expedient d'una promoció de Promusa el divendres, 25 d'agost, per la investigació d'una adjudicació d'habitatge públic. Coneix els detalls!

Opinió

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de l'escriptor Víctor Alexandre, que parla d'Una realitat poc 'mediàtica'. I al Cara a cara, Àngels Ponsa (junts pel sí) i Neus Valero Collado (Agrupació de Ciutadans Sant Cugat), debaten sobre si l'escorcoll va ser electoralista.

Parcs empresarials

Bernat Bella t'explica, a la secció 'Economia i empresa', com Stradivarius, la tercera marca més important d'Inditex, dissenyarà la seva rova al Parc de l'Alba.

Equipament cultural

Les obres començaran a finals d'any. FOTO: Artur Ribera

Les obres a Can Quitèria començaran a finals d'any. D'aquesta manera, durant un any es faran els treballs de rehabilitació de la masia per preparar-la per acollir el nou Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil de la ciutat. T'explica com serà el nou espai a la secció 'Cultura', Cinta Caballé.

Futbol

A la secció 'Esports', Àlex López Puig t'explica com el Sant Cugat Esport FC afronta la temporada del centenari de l'entitat amb l'ascens com a objectiu, i com el Junio FC es vol assegurar la permanència.

Viure a Sant Cugat

Mara Dierssen, neurobiòloga, protagonitze l'entrevista de la setmana. FOTO: Artur Ribera

En aquesta secció l'entrevista de la setmana és a Mara Dierssen, neurobiòloga i cap de laboratori del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona. Una entrevista de Mariona Sagalés. I estrenem un nou format de contra amb personatges amb experiències curioses per explicar. El primer, Joan Ignasi Puente, aficionat i col·leccionista de trens.


Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem