Avui, al 'Diari', el destí de Catalunya a les urnes

Aquesta setmana, el Diari de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Una setmana més, el DIARI de Sant Cugat torna amb tota l'actualitat del teu municipi, i tot allò que vols saber, aquest divendres, 25 de setembre. Aquesta setmana, amb un reportatge A Fons sobre les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest diumenge, 27 de setembre. I ho fa amb una portada especial, il·lustrada per l'artista florestà Josep Pla-Narbona, que explica la seva proposta a la secció de Cultura.

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

Reportatge A Fons: El futur de Catalunya a les nostres mans

Portada del Diari, 1066.

Un total de 59.343 santcugatencs podran votar en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, fet que suposa un increment del cens de més de 2.500 persones respecte als anteriors comicis del 2012. En l'A Fons d'aquesta setmana al DIARI, Joan Ramon Armadàs entrevista els santcugatencs a les llistes electorals. Raül Romeva, José Maria Espejo... No te'n perdis cap detall!

Refugiats

Maizam Z. FOTO: A. Ribera

A la secció 'Poble', Mariona Sagalés entrevista Maizam Z., refugiada siriana que viu a Rubí des de fa dos anys. Coneix com ha arribat fins aquí i com és l'adaptació.

Ple Municipal

A la secció 'Ciutat', Cinta Caballé t'explica com es va viure el torn de participació ciutadana previ al Ple Municipal celebrat el dilluns, 21 de setembre. Els temes que preocupen els veïns, la polèmica entorn el club cannàbic... Tot, al Diari!

Opinió

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de l'historiador i exregidor Xavier Escura, que parla de La Montse Cairó.

Recursos legals

Bernat Bella t'explica, a la secció 'Economia i empresa', com treballadores del centre de Correus de Sant Cugat han denunciat l'empresa a Inspecció del Treball per impedir trasllats de centre per motius familiars de provada necessitat. Coneix el cas.

Art com a forma de crítica política

L'artista Josep Pla-Narbona, autor de la portada. FOTO: Lali Puig

A la secció 'Cultura' del DIARI Cinta Caballé parla amb Josep Pla-Narbona, autor de la portada d'aquest número. L'artistà florestà explica el missatge que vol transmetre, i fem un repàs a la seva trajectòria artística.

Atletisme

A la secció 'Esports', Pere Fernández t'explica com es va viure el 2n Trial Popular de Valldoreix, en que Carlos Herreras i Eva García van ser els guanyadors d'aquesta prova esportiva de la Festa Major de Valldoreix.

Viure a Sant Cugat

En aquesta secció l'entrevista de la setmana és a David Olmo Campoy, qui haa estat 24 anys entrenant el Patí Hoquei Club Sant Cugat. Una entrevista d'Àlex lópez Puig. I a la contra, Enric Farrés Duran, artista visual.


Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem