Avui, al DIARI, el Monestir, la primera peça de la ciutat

Aquesta setmana, el Diari de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Aquest divendres, 9 d'octubre, el DIARI de Sant Cugat torna una setmana més amb tota l'actualitat del teu municipi, i tot allò que vols saber. Aquesta setmana, amb un reportatge A Fons sobre el monestir de Sant Cugat. Amb Mireia Puente, descobrim el origens del municipi a l'entorn d'aquesta construcció tan emblemàtica de la ciutat.

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

Sanitat, obres i comerç

Portada del Diari, 1068.

A la secció 'Poble' del teu DIARI, Mariona Sagalès t'explica la problemàtica que s'ha generat al voltant de les ambulàncies a Sant Cugat, i repassa en imatges la Festa Major del barri del Monestir.
 

D'altra banda, a la secció 'Ciutat', Bernat Bella explica com l'Ajuntament obre les seves portes a Antifrau per investigar una nova suposada comissió per l'adjudicació d'una obra. I a la secció 'Economia i empresa' analitza els hàbits de consum i de compra dels santcugatencs.

Cultura i esports

Cinta Caballé t'explica quin és el nou llibre de l'historiador santcugatenc Josep M. Figueres, coincidint amb el 75è aniversari de l'afusellament de Lluís Companys. Ho trobaràs a la secció 'Cultura', també amb un recull d'imatges del festival Petits Camaleons.

I a 'Esports', Àlex López Puig repassa com es va viure la 32a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat.

Opinió i Viure a Sant Cugat

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de la periodista Cristina Hernández, que parla de Poble o ciutat?.

I a la secció 'Viure a Sant Cugat', l'entrevista de la setmana és a Andrés Ares, president de l'Associació de Veïns del barri del Monestir. Una entrevista de Mariona Sagales. I a la contra, el matemàtic i bloguer Jaume Aguadé.

Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem