Avui, al DIARI, esports minoritaris

Aquesta setmana, el DIARI de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Aquest divendres, 23 d'octubre, el DIARI de Sant Cugat torna amb tota l'actualitat del teu municipi, i tot allò que vols saber. Aquesta setmana, amb un reportatge A Fons sobre els clubs d'esports minoritaris de la ciutat, i com aquests volen créixer i consolidar el seu projecte. Un reportatge d'Àlex López Puig, qui t'explica quins són, i què és el que proposen.

 

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

Associacionisme, trànsit i ordenances fiscals

Portada del Diari, 1070.

A la secció 'Poble' del teu DIARI, Mariona Sagalès t'explica com es presenta la Festa de Tardor que se celebra aquest cap de setmana a Sant Cugat. Un total de 37 activitats per coneixer les associacions i entitats del municipi.
 

El Ple municipal va aprovar la creació d'una Taula de Mobilitat que servirà per posar fil a l'agulla a un projecte que es va aprovar el 2013. T'ho explica Bernat Bella a la secció 'Ciutat'. I no us perdeu La crònica del ple d'aquesta setmana!

També Bernat Bella, a la secció 'Economia i empresa', t'explica com el govern proposa una baixada de l'IBI del 2,2%, que el Ple aprova de manera inicial.

Cultura i esports

La música clàssica és la protagonista de la secció 'Cultura' del teu DIARI de la mà de Cinta Caballé. Parla amb Cristina Casale i Patrícia de No, dues de les intèrprets més reconegudes internacionalment de les que disposa la ciutat, i que acaben d'editar un disc conjuntament.

I a 'Esports', Pere Fernández t'explica com e sva viure la presentació dels 40 equips del Sant Cugat Esport FC a la ciutat.

Opinió i Viure a Sant Cugat

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la del vicepresident de Sant Cugat Creix, Miquel Martínez, que parla de Qui és Sant Cugat Creix? I al Cara a cara, Ramon Gutiérrez, regidor d’ICV-EUiA, i Álvaro de Benejam, regidor del PP, debaten sobre si estan d'acord que s'abaixi l'IBI.

I a la secció 'Viure a Sant Cugat', l'entrevista de la setmana és a Mar Oñate, responsable del Servei Local de Català a Sant Cugat. Una entrevista de Cinta Caballé. I a la contra, el bibliotecari responsable de la Biblioteca Borja, Miquel Carbonell.

Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem