Avui, al DIARI, l'aventura de viure lluny de casa

Aquesta setmana, el DIARI de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Ha arribat el desembre i, amb ell, un nou DIARI de Sant Cugat aquest divendres, dia 4, amb tota l'actualitat del teu municipi per a que no te'n perdis res! Aquesta setmana, Anna Mira et presenta un A Fons viatger, explicant els casos de 21 santcugatencs que viuen lluny de casa. Descobreix quins motius els han portat a viure lluny de casa, i quines experiències estan acumulant!

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

Comunicació, política i pressupost

Portada del Diari, 1076.

Amb l'arribada del nou any, el TOT Sant Cugat ampliarà la seva informació i deixarà de publicar-se el DIARI de Sant Cugat. Coneix la història d'aquest mitjà, i el canvi, a la secció 'Poble' del teu DIARI.

Sant Cugat torna a estar en boca de tothom després que la Fiscalia hagi decidit investigar l'ajuntament, junt amb quatre més, per un delicte de "sedició i rebel·lió" pel seu suport a la resolució independentista del Parlamant. Coneix els detalls a la secció 'Ciutat' amb Bernat Bella.

Mentre, a la secció 'Economia i empresa', Àgata Guinó t'explica quin és el Pressupost municipal per al 2016. No et perdis els detalls.

Cultura i esports

Dilluns es presentava la 57a temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat, per primer cop, a Barcelona. Cinta Caballé t'explica com es va viure i quina és la proposta de la sala de febrer a maig a la secció 'Cultura' del teu DIARI.

Mentre, Àlex López Puig t'explica com celebrarà el Club Tennis Natació Sant Cugat el seu 50è aniversari durant el 2016. ho trobaràs a la secció 'Esports'.

Opinió i Viure a Sant Cugat

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de l'editor del DIARI de Sant Cugat, Ramon Grau, que parla de El DIARI.

 

I a la secció 'Viure a Sant Cugat', l'entrevista de la setmana és a Josep Baiges Sallés, exjugador del Sant Cugat Esport Futbol Club. Una entrevista d'Àlex López Puig. I a la contra, el president del Club de Rugby Sant Cugat, Maurici Benito.

Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem