Avui, al DIARI, la independència de Valldoreix: utopia o realitat

Aquesta setmana, el DIARI de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Ha arribat el mes de novembre, i aquest primer divendres, dia 6, torna el DIARI de Sant Cugat amb tota l'actualitat del teu municipi. Aquesta setmana, el reportatge A Fons és sobre la independència de Valldoreix. Un reportatge de Bernat Bella en què analitza els diferents aspectes d'una possible independència de l'EMD.

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

Comiat, urbanisme i ocupació

Portada del Diari, 1072.

La ciutat plora la mort de mossèn Pere de les Planes, qui ens deixava el dimecres, 5 de novembre, a l'edat de 83 anys. Una persona estimada, a qui el seu activisme el va fer mereixedor del Premi Ciutat de Sant Cugat i de la Medalla d’Honor de Barcelona. Mariona Sagalés i Cinta Caballé t'expliquen qui va ser i com la ciutat li diu adéu aquest divendres.

A la secció 'Ciutat', Bernat Bella i Pere Fernández t'expliquen com els veïns de la Floresta podran decidir con seran les noves places de Pere Planes, del pont del Diari i del Centre, amb la segona fase del Pla de Millora Urbana de la Floresta.

Mentre, a la secció 'Economia i empresa', Pere Fernández analitza com l'atur retrocedeix amb la millor dada des de 2009.

Cultura i esports

Sant Cugat celebra aquest cap de setmana la primera edició del festival de novel·la negra de la ciutat, el Sang Cugat, organitzat per Edicions Xandri i Cal Temerari. Quatre dies de lectures, presentacions de llibres, gastronomia i molt més. T'ho explica Cinta Caballé a la secció 'Cultura'.

I a 'Esports', Àlex López Puig parla de la dissetena edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, que se celebra diumenge, 8 de novembre, amb 5.000 inscrits. Els detalls, a la secció 'Esports'.

Opinió i Viure a Sant Cugat

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, que parla de Jaume Tubau i l'ofici de la política. I al Cara a cara, Juanjo Cortés i Sergi Sánchez debaten sobre si Valldoreix ha de ser independent?

I a la secció 'Viure a Sant Cugat', l'entrevista de la setmana és a Mònica Rafecas Barceló, jugadora de futbol americà del Barberà Rookies. Una entrevista d'Àlex López Puig. I a la contra, la testimoni de la visita de Macià a Sant Cugat, Eulàlia Auladell.

Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem