Avui, al DIARI, Nadal a Sant Cugat

Aquesta setmana, el DIARI de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Aquesta és la darrera setmana amb DIARI de Sant Cugat tal com el coneixem. El pròxim serà el darrer, i serà l'anuari, que es publicarà el 31 de desembre. Mentrestant, aquesta setmana torna amb tota l'actualitat del teu municipi, i un reportatge A Fons sobre Nadal a Sant Cugat. Cinta Caballé t'explica quins són els espais on es faran les activitats, quines són les propostes, i repassa els clàssics i les activitats més populars d'aquestes festes. No t'ho perdis!

A més, aquesta setmana es publica El pessebre del DIARI, amb aquells personatges de la vida social i política de Sant Cugat que han destacat durant l'any per algun motiu en especial. I també s'acompanya el DIARI de la sobrecoberta de Nadal, enguany obra del fotògraf Tino Rubio.

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

Comunicació, Participació i Restauració

Portada del Diari, 1078.

Álvaro Garcia és membre d'enginyers sense fronteres i impulsor de Ràdio Maxaquene, a Maputo (Moçambic). Mariona Sagalés l'entrevista a la secció 'Poble' per conèixer la seva experiència.

Els consells de barri de Sant Cugat encenten una nova etapa amb l'objectiu d'augmentar la participació. I per primer cop, regidors de l'oposició presidiran consells de barri pel canvi de reglament. T'ho explica a la secció 'Ciutat' amb Bernat Bella.

I a la secció 'Economia i empresa', Àgata Guinó t'explica quan i per què tancarà el mític bar musical La Bohèmia del centre de la ciutat. No et perdis els detalls.

Cultura i esports

La possibilitat de que el Monestir, la joia de la corona de Sant Cugat, passi a ser propietat única del Bisbat de Terrassa ha provocat diferents reaccions a Sant Cugat. T'explica el cas i les reaccions, Mariona Sagalés, a la secció 'Cultura'.

 

I a la secció 'Esports', com es van viure els Premis Esport en Marxa a Sant Cugat.

Opinió i Viure a Sant Cugat

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de l'escriptor Javier Zuloaga, que parla de Llegir... escoltar.

I a la secció 'Viure a Sant Cugat', l'entrevista de la setmana és a Isaac Levy, president de la Lliga Inetrnacional contra el Racisme i l'Antisemitisme de Catalunya. Una entrevista de Mariona Sagalés. I a la contra, el fotògraf i autor de la sobrecoberta de Nadal d'aquest DIARI, Tino Rubio.

Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem