Avui, al DIARI, recordant Francesc Vila Trabal

Aquesta setmana, el DIARI de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

El DIARI de Sant Cugat torna aquest divendres, 16 d'octubre, amb tota l'actualitat del teu municipi, i tot allò que vols saber. Aquesta setmana, amb un reportatge A Fons sobre qui va ser, i què va suposar per a la ciutat (i el seu patrimoni cultural) Francesc Vila Trabal. Un reportatge de Jaume Espina que recorda la seva figura, i parla amb aquells que el recorden.

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

Urbanisme, observatori sociològic i impostos

Portada del Diari, 1069.

A la secció 'Poble' del teu DIARI, Mariona Sagalès t'explica com un pla estratègic impulsarà un millor accés a l'habitatge, amb deu línies d'actuació per potenciar l'atenció social.
 

La valoració que fan els santcugatenc de la ciutat és el tema que ocupa la secció 'Ciutat' on Bernat Bella recull els resultats de l'Observatoria sociològic destacant el trànsit i l'aparcament com a principals problemes dels santcugatencs.

I a la secció 'Economia i empresa' Bernat Bella analitza l'IBI que paguen els santcugatencs.

Cultura i esports

El teatre obre la secció 'Cultura' d'aquesta setmana. Ho fa amb la 22a Mostra de Teatre de Valldoreix. Cinta Caballé t'explica quines són les propostes per aquest cicle de cinc setmanes que organitza el grup de teatre Espiral.

I a 'Esports', Àlex López Puig t'explica com es presenta el derbi d'aquest cap de setmana. El Sant Cugat i el Junior s'enfronten el diumenge, a les 12 hores.

Opinió i Viure a Sant Cugat

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la del poeta i escriptor Lluís Calvo, que parla de Poesia a dolls. I al Cara a cara, Joan Puigdomènech, regidor de Medi Ambient, i Maria Farré, professora d'institut, debatent sobre si Necessitem un refugi d'animals?

I a la secció 'Viure a Sant Cugat', l'entrevista de la setmana és a Marià Clavell, entrenador de Horseball del Club Esportiu Can Caldés. Una entrevista de Pere Fernández. I a la contra, el president de l'Associació Catalana de la Ceràmica, Alfons Romero.

Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem