Avui, al 'Diari', tornem a l'escola!

Aquesta setmana, el Diari de Sant Cugat arriba al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil en dijous

Amb motiu de la celebració de la Diada aquest divendres, 11 de setembre, el DIARI de Sant Cugat surt aquesta setmana en dijous. Ho fa amb la mirada posada al dilluns 14, quan els més petits de casa, i els no tant petits, tornen a l'escola. L'ensenyament és el tema tractat a l'A Fons.

A més, aquesta setmana el DIARI dedica l'entrevista a la presidenta d'Òmnium Sant Cugat, M. Rosa Caballé, i inclou un suplement especial amb la programació de la nova temporada del Teatre-Auditori.

Tot, al DIARI d'aquesta setmana.

Reportatge A Fons: Nou rècord d'inscripcions a les escoles

Portada del Diari, 1064.

Amb el DIARI d'aquesta setmana, Mariona Sagalés t'explica com Sant Cugat enceta un nou curs amb grans reptes com l'atenció a les famílies amb problemes econòmics. Et descobrix quants estudiants hi haurà enguany a la ciutat, parla amb els directors dels centres, i molt més! No t'ho perdis!

Cal Temerari

A la secció 'Poble', Mirei Puente t'explica com s'ha viscut la inauguració de Cal Temerari i l'acollida que ha tingut el nou espai sociocultural a la ciutat.

Ciutat d'acollida

Bernat Bella t'explica, a la secció 'Ciutat', com Sant Cugat e sprepara per rebre refugiats de Síria, i com els polítics estudien i presenten mesures per donar-los suport. Coneix com.

Opinió

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, que parla d'Il·lusió per construir un país nou. I al Cara a cara, Alberto Valcarce, president de l'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres, i Damià Calvet, tinent d'alcalde d'Urbanisme, mobilitat i Habitatge, debaten sobre si va bé la rotonda de Volpelleres.

Investigació

Bernat Bella t'explica, a la secció 'Economia i empresa', com junts pel Sí reuneix a Sant Cugat quatre investigadors de rimera línia que aposten decididament per la creació d'un estat català on la innovació i la recerca siguin fonamentals.

Aplec de la Sardana

Se celebrarà durant tot el dia a la plaça d'Octavià. FOTO: Lali Puig

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat organitza, el 27 de setembre, el 40è Aplec de la Sardana de la ciutat. Cinta Caballé parla, a la secció 'Cultura', amb la nova presidenta de l'entitat per conèixer com es presenta l'aplec de l'aniversari.

Futbol sala

A la secció 'Esports', Àlex López Puig t'explica com L'Olimpyc rep el FS Ripollet en el debut al campionat.

Viure a Sant Cugat

En aquesta secció l'entrevista de la setmana és a Maria Rosa Caballé, presidenta d'Òmnium Cultural a Sant Cugat. Una entrevista de Pere Fernández. I a la contra, Lluís Calvera, promotor de swing a la ciutat.


Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem