Avui, al DIARI, un plat a taula per a tothom

Aquesta setmana, el DIARI de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

El DIARI de Sant Cugat torna aquest divendres, 27 de novembre, amb tots aquells temes d'actualitat del teu municipi, per a que no te'n perdis cap! Per començar, aquesta setmana trobaràs un reportatge A Fons sobre les campanyes solidàries engegades a la ciutat. I és que Sant Cugat és una ciutat que dóna resposta a totes les crides i recollides solidàries que fan les diferents entitats. Un reportatge d'Anna Mira en que descobriràs totes aquestes iniciatives!

A més, aquesta setmana el DIARI inclou un Suplement sobre la Penya Blaugrana.

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

Violència de gènere, urbanisme i gastronomia

Portada del Diari, 1075.

Dimecres es commemorava el Dia Internacional contra la Violència envers les dones, i Sant Cugat donava a conèixer les dades de l'informe anual sobre l'impacte de la violència de gènere contra les dones a Sant Cugat. Pere Fernández explica aquestes dades a la secció 'Poble'.

 

El TSJC admet a tràmit un nou recurs de Núñez i Navarro per poder construir 2.800 habitatges a Torre Negra i l'Ajuntament es mostra "molt tranquil". La problemàtica te l'explica Bernat Bella a la secció 'Ciutat'.

Mentre, a la secció 'Economia i empresa', Bernat Bella entra al recentment estrenat Mercat Vell per explicar-te què ofereix. No t'ho eprdis!

Cultura i esports

A la secció 'Cultura' Cinta Caballé entrevista la directora teatral Glòria Rognoni, qui ha estat reconeguda per la seva trajectòria amb el Premi Honorífic Anna Lizaran dels Premis Butaca.

Mentre, Pere Fernández t'explica a la secció 'Esports' quin va ser el resultat del Challenger de pàdel celebrat a Sant Cugat.

Opinió i Viure a Sant Cugat

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de l'historiador i exregidor Xavier Escura, que parla de Lliçó de compromís, dignitat i esperança.

I a la secció 'Viure a Sant Cugat', l'entrevista de la setmana és a Maribel Guillamon, presidenta i fundadora de Noestasola. Una entrevista de Pere Fernández. I a la contra, la contacontes, gegantera, castellera i altres coses, Eva Tataret.

Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem