Avui, al 'Diari', una ciutat per viure i gaudir

Aquesta setmana, el Diari de Sant Cugat arriba al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Una setmana més, aquest divendres, 24 de juliol, torna el DIARI de Sant Cugat torna amb tota l'actualitat del teu municipi. Aquesta setmana, el reportatge A Fons ens parla de com és viure a Sant Cugat, i quine sopcions d'oci ofereix. Un reportatge que tanca el cicle de taules rodones "La ciutat a fons" organitzat pel DIARI. A més, en portada, l'entrevista a Raül Romeva, santcugatenc cap de la llista unitària sobiranista del 27-S. I molts més temes!

Tot, al DIARI d'aquesta setmana.

Reportatge A Fons: L'hora del pati: com gaudir del temps lliure

Les alternatives d'oci a la ciutat. FOTO: Lali Puig

Amb el darrer tema tractat dins el cicle de taules rodones organitzat pel DIARI, "La Ciutat a fons", obrim el DIARI de la setmana. I és que en l'A Fons d'aquesta setmana Bernat Bella parla d'Una ciutat per viure i gaudir analitzant com és l'oci a la ciutat. Ho fa coneixent diferents perfils de santcugatencs, presentant les diferents joies de l'oci santcugatenc, i els conflictes amb els veïns.

Salut

El trastorn comporta desatenció, hiperactivitat i impulsivitat i complica l’atenció a l’aula. FOTO: Artur Ribera

El col·lectiu Per a un Consens del TDAH diu que la Mútua de Terrassa sobrediagnostica aquesta malaltia. Aquesta setmana, al DIARI, Mariona Sagalés, t'explica les diferents posicions envers la malaltia, a la secció 'Poble'.

Eleccions plebiscitàries

A la secció 'Ciutat' entrevistem Raül Romeva, cap de la llista unitària del 27-S. Una entrevista de Josep Maria Vallès. I no et perdis La crònica del ple del Bernat Bella!

Opinió

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, que parla de Sant Cugat i 310 municipis més.

Ocupació

A la secció 'Economia i empresa', Pere Fernández t'explica el Punt Incorpora, que ha facilitat l'accés a un lloc de treball de més de 400 persones en els darrers dos anys i mig.

Art

Actualment, Alberto Laporta exposa a La Puntual. FOTO: Artur Ribera

A la secció 'Cultura', Cinta Caballé et presenta l'artista Alberto Laporta. Als seus 49 anys, pinta de manera habitual des del 2009, creant una obra amb un fort component social. Descobreix-lo al teu DIARI!

Atletisme

A la secció 'Esports', Àlex López Puig t'explica com serà la 32a Mitja Marató que se celebrarà el diumenge 4 d'octubre. Descobreix le snovetats més significatives al teu DIARI.

Viure a Sant Cugat

Portada del Diari, 1061.

En aquesta secció l'entrevista de la setmana és a Joan Minguell González, responsable de la Secció de Tennis de Taula de la Unió Esportiva Sant Cugat. Una entrevista d'Àlex López Puig. I a la Contra hi trobem Martina Vilarasau, actriu.


Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem