Avui, al 'Diari', una segona oportunitat

Aquesta setmana, el Diari de Sant Cugat torna al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

El DIARI de Sant Cugat torna una setmana més amb tota l'actualitat del teu municipi, i tot allò que vols saber, aquest divendres, 2 d'octubre. Aquesta setmana, amb un reportatge A Fons sobre els gossos abandonats, perduts i adoptats a Sant Cugat. També inclou un recull del que va passar diumenge, 27S, amb les eleccions al Parlament de Catalunya, i molts més temes que de segur t'interessen.

No us perdeu el DIARI d'aquesta setmana.

Reportatge A Fons: Hi ha bons amics que necessiten un cop de mà

Portada del Diari, 1067.

Sant Cugat és una ciutat que, entre altres coses, es caracteritza per la seva afinitat envers els animals de companyia. En total, a la ciutat hi ha censats 1.531 gossos. Amb tot, tot i la sensibilitat latent al municipi envers els animals, Sant Cugat no està exempta de casos d’abandonaments, a més dels gossos que s’escapen de les seves llars. Què fer quan perds el gos, quin és el destí dels animals abandonats, i molt més, és el que t'explica Cinta Caballé al reportatge A Fons d'aquesta setmana al DIARI.

Jutjats

A la secció 'Poble', Mariona Sagalés parla de com al clam local perquè la ciutat tingui un jutjat de primera instància i instrucció, s’hi sumen ara les valoracions de diversos entesos. Coneix la problemàtica.

Eleccions catalanes

Els santcugatencs van votar en massa el diumenge, 27 de setembre, a les eleccions al Parlament de Catalunya, i la majoria ho feien per Junts pel Sí o per la CUP. A la secció 'Ciutat', Bernat Bella analitza els resultats, i s'inclouen les cròniques de la nit electoral a les diferents seus Tot, al Diari!

Opinió

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la de l'escriptor Víctor Alexandre, que parla de El Món, un diari per ser compartit. A més, al Cara a cara hi trobem l'historiador Domènec Miquel i el director del Museu de Sant Cugat Lluíc Campins debaten sobre En quin estat tenim el patrimoni?

Ocupació

Bernat Bella t'explica, a la secció 'Economia i empresa', com les noves contractacions entre gener i juny van augmentar un 47% respecte al mateix període del 2014 a Sant Cugat. Amb tot, la gran majoria de nous contractes són temporals.

Petits Camaleons

La ciutat acull aquest cap de setmana la quarta edició del Festival del Música per a nens i nenes, els Petits Camaleons, amb 28 grups en dos dies. Pere Fernández t'explica què és el que es podrà veure als escenaris de l'entorn del Teatre-Auditori.

Atletisme

Diumenge se celebra la 32a Mitja Marató de Sant Cugat. A la secció 'Esports', Àlex López Puig t'explica com s’hi han inscrit més d’un miler d’atletes, i tots els detalls que necessites saber.

Viure a Sant Cugat

En aquesta secció l'entrevista de la setmana és a Àngel Benito, secretari de la Federació d’Associacions Cannàbiques Autoregulades de Catalunya. Una entrevista de Bernat Bella. I a la contra, l'historiador Guillem Vila.


Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem