contingut promocionat
BSabadell pos bn

 

 

Banc Sabadell et presenta l'empresa que vol millorar la vida de les persones i els gossos

A l’empresa parteixen de la base que els gossos ens fan ser una millor versió de nosaltres mateixos

DogKing, el centre integral per al benestar animal que va aterrar a Sant Cugat l’any 2008, es distingeix per un projecte innovador de teràpia assistida amb gossos a diferents hospitals i a usuaris d’associacions diverses per reforçar la missió de la marca d’omplir de felicitat a les famílies i de millorar la societat. En aquest sentit, a l’empresa parteixen de la base que els gossos ens fan ser una millor versió de nosaltres mateixos.

La teràpia amb gossos és el millor complement per millorar la vida de les persones

Setmanalment, fan teràpies en hospitals i amb usuaris d’associacions que han millorat molt la seva qualitat de vida. Nens introvertits ara són més receptius al seu entorn, infants amb por als gossos, ara l’han poguda superar i gent gran que viu sola ha pogut fer front a la soledat, gràcies a la teràpia amb gossos de DogKing.  Els seus gossos uneixen les qualitats del gos de teràpia i assistència. A més, l’usuari pot beneficiar-se dels avantatges de comptar amb un gos a les seves teràpies, i gaudir de l’assistència i el suport emocional que aporta un gos d’assistència.

L’Australian Cobberdog, el punt d’inflexió de la marca DogKing

Però, a la marca hi ha un punt d’inflexió el 2015. Aquest any va ser quan van començar a fer servir els gossos Australian Cobberdog a les teràpies. És un gos que, a diferència de la resta de races, és perfecte per fer feines de teràpia i assistència, ja que té una sensibilitat molt especial respecte a altres races. És hipoal·lèrgic, fet que li permet entrar a qualsevol hospital i afavoreix que qualsevol usuari se’n pugui beneficiar a les teràpies.

De Sant Cugat al món amb el Banc Sabadell

Amb la introducció d’aquest animal a l’Estat espanyol la marca es va obrir al món i l’empresa va experimentar una gran transformació. Es va traduir la web internacional a diferents idiomes, van ampliar instal·lacions, es van haver de formar en aquesta raça i van haver de contractar personal capacitat en diferents idiomes. Uns canvis que els han permès treballar amb famílies dels Estats Units, Emirats Àrabs o la Xina. En aquest procés d’internacionalització hi ha contribuït el Banc Sabadell. Tal com assegura el director de DogKing, Antonio F. Dávalos, “des de fa anys ha confiat en Banc Sabadell per professionalitat, agilitat en les seves gestions i per poder realitzar no només gestions bancàries, sinó pel servei d’assegurances excel·lent entre d’altres”.

 
Comentaris

Destaquem