El Bar Mono, un "projecte d'amics" que obre les portes a l'antic Mesón

Un nou bar-restaurant s'obrirà al públic a l'edifici de la plaça d'Octavià

Hi ha expectativa a Sant Cugat per saber què hi ha darrere les portes que fins fa pocs dies tenien el nom de El Mesón. Francesc Fernàndez, l'actual gerent del bar-restaurant, explica al TOT què pot esperar la ciutat del Bar Mono, el futur local que obrirà divendres 18 de març en aquest edifici de la plaça d'Octavià.

Si una cosa té clara i repeteix nombroses vegades el nou gerent és que volen anar "a poc a poc". De fet, de moment només obriran la planta baixa. Fernàndez afirma que el Bar Mono és un projecte que van començar amb uns amics "amb molta il·lusió" a la plaça del Pi de Barcelona i que, sent amics dels propietaris del Mesón, va sortir l'oportunitat de portar-lo a Sant Cugat. "Jo soc santcugatenc i em fa molta il·lusió poder obrir el bar aquí al poble", confessa.

Pel que fa a l'essència del Mesón, Francesc Fernàndez explica que han estat en contacte amb Xavier Vendrell i l'antic equip del bar, amb qui diu tenen una bona amistat. "Mantindrem algunes fotos i rètols històrics. També instal·larem una placa que expliqui l'origen del local", diu. "Els antics propietaris estan contents i han estat molt enfocats en el que necessitàvem".

El Bar Mono es defineix com un servei "proper, que busca bon producte, sorprendre amb la seva gastronomia, i buscar ànimes bessones": "Som senzills, de tu a tu. Que la gent vingui a casa, mengi bé i gaudeixi", espera.

Fernàndez avança que només obriran les portes, sens fer cap celebració: "arrencar i que vinguin els amics ja ens sembla molt", anota. "Hi  ha nervis de l'estrena, ens posem pressió perquè volem fer les coses bé. Hi ha molt esforç i il·lusió darrere. Un equip gran i moltes famílies que hi depenen".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem